Költöznie kell Ördög Nóráék kisboltjának. Nem tudtak megállapodni sem a balatonakarattyai önkormányzattal, sem a helybélikekkel.

Újabb videó

Facebook-videóban jelentette be Nánási Pál és Ördög Nóta, hogy elkltöztetik balatonakarattyai étteremként is funkcionáló kisboltjukat.

A sok autó

Korábban a helyiek többször nemtetszésüket fejezték ki, amiért rengetegen jártak a balatonakarattyai kisbolthoz, sok autó torlódott fel az apró utcában. Most az üzlet egy olyan helyre költözik Balatonakarattyán, ahol több parkolási lehetőség van, nem zavarnak senkit az autók.

A videó

Tavaly óta megy a harc

Korábban a Balatokörnyéke.hu-n már beszámoltunk a bolttal kapcsolatos vitákról. Volt amikor rendőrt hívtak Ördög Nórára  a kisboltjuknál. A TV2 műsorvezetője és férje, Nánási Pál a nyár elején nyitotta meg a Nekem a Balaton nevű kisboltjukat Akarattyán, amely nagy forgalmával felborította a csendes lakóövezet mindennapjait – írja a Blikk.

Nyáron kulminálódott a helyzet

A helyiek egy csoportja tavaly nyár közepe óta fel van háborodva, a kedélyek azóta sem csillapodtak, most szombat éjjel a rendőröket is riasztották. A műsorvezető és társasága az Ultrabalaton futóverseny résztvevőit biztatta, amikor elhaladtak az üzlet közelében.

Taps egy futóversenyen

“A kisbolt előtt futott el a verseny mezőnye, szombat éjjel érkeztek a településre. Nóriék és pár helyi lakó kiment szurkolni és tapssal biztatni a sportolókat” – árulta el a Blikknek egy szemtanú, aki szerint az utcában már alig vannak lakók, a többség hazaköltözött a nyaralójából.

Ez zavarta az embereket

“Valaki bejelentette, zavarja őt ez a tapsolás. A rendőrök kedvesek voltak, de megkérték a társaságot, hogy ne tapsoljanak és legyenek csendben.”

Rendőrség is megerősíette

A rendőrség megerősítette, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre október 3-án este arról, hogy Balatonakarattyán többen hangosan szurkolnak az utcán egy futóverseny résztvevőinek, ami zavarja a lakókat. A rendőrök a helyszínre mentek, azonban intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel.

Nyílt levél

BalatonKörnyéke.hu hírportál augusztusban írta meg, hogy több lakó is nyílt levelet írt tiltakozásul a celeb pár üzlete miatt, ugyanis a bolt olyan keresett, hogy gyakran akkora a tömeg, hogy gyakorlatilag életveszélyes a település kis utcáján sétálni.

További cikkekt a kisboltról ide kattintva!