10 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Veszprém egyében az elmúlt héten. Ezek közül kettőben életét veszette egy-egy ember.

Tragédia az éjszakában

Egy személyautó fának ütközött Mindszentkálla és Szentbékkálla között. Az autó megcsúszott az úttesten, a benne ülő sofőr a helyszínen meghalt. A baleset január 15-én, 23 óra 14 perckor történt.

Az összeroncsolódott autó

A Balatonkörnyéke.hu legérdekesebb híreit ide kattintva éred el.

Családi dráma

Egy másik balesetben egy hétéves kisfiú halt meg szombaton Ajka-Bakonygyepesnél, amikor kocsijuk kamionnal ütközött. Az autóban négyen ültek, az apa és három gyermeke. Szánkózni indultak Eplénybe, amikor a baleset történt.

A többiek jól vannak

Két testvérét, egy 19 éves lányt és egy 17 éves fiút könnyebb sérülésekkel, zúzódás, törés gyanújával vitték kórházba. Az RTL Klub úgy tudja: jól vannak és elhagyhatták a kórházat. Az apa nem sérült meg.

A teljes statisztika

A múlt héten további 4 ember sérült meg súlyosan és 7-en könnyebben a balesetekben Veszprém megyében. Ebben az időszakban 27 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Ittas vezetők

A személyi sérüléses balesetek helyszínén végzett alkoholteszteres vizsgálat 1 esetben végződött pozitív eredménnyel. További 6 autós az ellenőrzések során buktattak le a rendőrök.

Amikor segíteni tudtak a rendőrök

Egy családi ház lángoló kéményére lett figyelmes a helyi körzeti megbízott és katona járőrtársa Tótvázsonyban 2021. január 15-én, 10 óra 35 perckor. A házhoz siettek, szóltak az ott tartózkodóknak, és a tulajdonos azonnal elzárta a kazánt.

Videó a lángoló kéményről

A Balatonkörnéke.hu legfrisseb híreit ide kattintva érheted el.

Budapesten egy BKV-busz gyulladt ki

A BudaPestkörnéyke.hu arról számol be, hogy egy BKV-busz gyulladt ki Óbudán. A balesetben senki sem sérült meg hiszen a járat garázsmenetben volt, azaz nem voltak rajta utasok. Kattintson a további részletekért ide..