Az M7-es sztráda főváros felé vezető oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani. Három személyautó ütközött nem sokkal dél után.

A tűzoltók már a helyszínen vannak

A baleset csütörtök délután történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Zamárdi térségében, a 112-es kilométernél. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Reggeli baleset

Árokba borult, és a tetején állt meg egy személyautó a 7-es főút 79-es kilométere közelében, Szabadbattyán és Kőszárhegy között. A baleset reggel 7 óra előtt történt.

Hosszú a sor az M7-esen a határnál is

Az M7-es autópályán Letenyénél a magyar-horvát határszakasz kilépő oldalán torlódnak a járművek. A kocsisor hossza több mint 2 km-es. A várakozási idő közel fél óra. A 7-es főúti kis határátlépő felé is sokan mennek, így ott is torlódás alakult ki.

A MTI táblázata 

MTI

Egy motoros is életét vesztette

Meghalt egy motoros csütörtök reggel, amikor tehergépkocsival ütközött a 102-es úton, az M1-es autópálya és Zsámbék közötti szakaszon. A rendőrség közlése szerint nem sokkal 6 óra után egy Zsámbék felől motorkerékpárjával az autópálya irányába közlekedő férfi egy kocsisor előzésébe kezdett. A manővert nem sikerült befejeznie és egy szemből érkező tehergépkocsinak ütközött.

Küzdöttek az életéért

A mentők megpróbálták újraéleszteni a 27 éves fiatalembert, de a motoros a helyszínen belehalt – közölte a főkapitányság.