Csobot Adél és Istenes Bence élete hamarosan gyökerestül megváltozik. Egy olyan lépésre szánták rá magukat, ami az egész család mindennapjaira hatással lesz. Úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a város zaját, és a Balaton partján kezdenek új életet.

A Balatonra költöznek Istenesék 

A Balaton-felvidékre költözik Csobot Adél és Istenes Bence. A sztárpár évek óta a vidéki életmódra készül. „Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amit itt vannak – összegezte Bence a nemrég feltöltött videójukban. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Külföldön éltek 

„A gyerekeink motiváltak erre, hogy nekik megadjuk ezt az életmódot. Ki is próbáltuk ezt már Németországban, hiszen ott is egy hasonló környezetben éltünk, tehát volt viszonyítási alap. Most éreztük ennek az idejét, hogy tényleg a tettek mezejére lépjünk”– mondta Adél. 

Fel kell újítani a házat

Istenes Bence arról is beszélt, hogy egy családi házat vásároltak, amelyet fel kell újítani. „Egy óriási fába vágjuk a fejszénket. Valószínűleg mi sem tudjuk még, mi vár ránk! – mondta a műsorvezető. 

Ezt a házat vette meg a házaspár

Forrás: YouTube,com

Augusztusban költöznek 

Istenesék a terveik szerint már idén augusztusban birtokba veszik a gyerekekkel az otthonukat, addig viszont a pincétől a tetőig mindent felújítanak. A tévés arra készül, hogy a felújítási munkálatok egy életre szóló kaland lesz számukra. 

Reménykednek a legjobbakban

„Én nagyon remélem, nem lesz annyira durva. Most próbálom az energiákat elengedni és szólni az univerzumhoz, meg a jóistenhez vagy bárkihez: Könyörgöm, nekünk ne legyen annyira sok szürreális történetünk, mint a legtöbb embernek”. 

Tartanak a mesterektől

„Reméljük, megtaláltuk és megtaláljuk még a jövőben is azokat a szakembereket, akik fogják a kezünket és biztonságban érezhetjük magunkat” – mondta Adél. 

Ördög Nóra boltjai

Ördög Nóra és férje is a Balaton szerelmesei közé tartoznak. Nemcsak nyaralót vásároltak a magyar tenger partján, hanem évekkel ezelőtt 2 boltot is nyitottak Balatonakarattyán. Tavaly nyáron pedig megnyílt harmadik üzletük is Balatonfüreden. 

Több művész él a Balatonnál

Korábban írtunk arról, hogy Kovács P. József egykori bemondó is Tihanyba költözött, miután kiderült, hogy súlyos beteg. Cserhalmi György is a rákbetegsége után Kékkúton él és Haumann Péter is élete utolsó éveit a Balaton partján töltötte. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.