A fiatal férfiak vélhetően kinézték maguknak a veszprémi ékszerboltot. Szerda délután bementek, megfenyegették és bántalmazták az eladót, majd az üvegvitrinekből kirámolták az ékszereket és leléptek. A rendőrök forró nyomon indultak utánuk.

Nem egyedül rabolt

Több fiatal férfi kirabolt egy veszprémi ékszerüzletet szerda délután, a rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőket – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szerda délután támadtak

A rendőrségre szerda délután érkezett bejelentés arról, hogy több fiatal férfi bement egy veszprémi ékszerboltba, majd az eladót bántalmazták, az üvegvitrineket betörték, az azokban lévő ékszereket elvitték, és elmenekültek a helyszínről.

Sérült is van

A támadásban az eladó megsérült, vélhetően a támadók bántalmazták, megverhették, hogy adja nekkik az ékszereket.

Forrónyomon követik a bűnözőket

A veszprémi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az elkövetők felkutatását – közölte a rendőrség szóvivője. | Folyamatosan frissülő baleseti hírekért kattints ide!

Devecseren is történt egy bűncselekmény

Egy 21 éves férfi még november 1-jén Devecserben egy családi házhoz tartozó garázs kapuját megrongálta, és a rajta lévő lakatot lefeszítette. Az ingatlanba azonban nem tudott bejutni, mivel a szomszéd időközben megzavarta.

Döbbenetes esetek!

Nem sikerült, ment tovább

Nem sokkal később a tettes az egyik vendéglátóhely bejárati ajtaját is befeszítette, majd az üzlet kasszájából több mint tízezer forint készpénzt, valamint egy autó slusszkulcsát lopta el.

Hamar megfogták a rendőrök

A piti bűnözőt a bejelentést követő pár órán belül a település egyik utcájában elfogták, majd előállították, és kihallgatták. A lopott pénzt és étékeket megtalálták nála.

Ez is érdekelni fog, kattints a címekre!

Kiemelt kép: illusztráció