Siófok térségében két nyerges vontató ütközött össze kora délután fél 1-kor. A karambol az M7-es autópálya 95. kilométerénél történt – írja a katasztrófavédelem.

Nincs sérült

Eddig tisztázatlan körülmények között két nyerges vontató ütközött össze az M7-esen, személyi sérülés nem történt. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Forgalomkorlátozás

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt az érintett útszakaszon a külső sávot lezárták, a forgalom a belső sávon halad – írja a rendőrség honlapja.

A helyszín térképen

Amúgy is dugó kezd kialakulni az M7-esen

Sokan tartanak már az M7-es autópályán a Balaton felé. Törökbálint és Martonvásár között telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom. Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, Fonyód térségében a 153-as km-nél egy műszaki hibás kamion foglalja el a külső sávot.

Tegnap munkásokat veszélyeztetett egy golfos

Nekimentek egy, az autópályákon dolgozó munkásokat védő biztonsági utánfutónak az M7-esen. A baleset a 171-es kilométernél történt. Külföldi autós lehetett hiszen a baleset-info.hu úgy tudja, hogy egy olasz rendszámú Golf vezetője volt figyelmetlen a 171-es kilométernél.

Így írtunk róla

Az M5-ösön is nagy baj

Baleset miatt teljes útlezárás van az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Röszke közelében. A karambol péntek délelőtt történt a sztráda 172-es kilométerénél, amikor egy Szeged felé tartó személyautó meg akart fordulni, és egy jármű oldalról beleütközött. Egy ember megsérült. A rendőrök a forgalmat a leálló sávra terelik.

És még nincs vége

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Károlyháza térségében a 147-es km-nél korábban egy kamion áthajtott a szalagkorláton. A belső sáv még zárva van, de az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávját már megnyitották.