Vasúti szerelvénnyel ütközött egy személyautó csütörtök délután a Balaton-közeli Som térségében, az Örömhegyi utcai vasúti átjáróban.

Vonat ütközött autóval

A baleset csütörtök délután történt. Az autóban négyen utaztak, de a szerencsés kimenetelű balesetben csupán ketten sérültek meg könnyebben.

5 napja hasonló baleset történt a Balatonnál

Egy ember súlyosan megsérült a Szabadifürdőnél lévő vasúti átjáróban, amikor a Fonyódra tartó Ezüstpart expressz ütközött össze egy gépkocsival – közölte a Mávinform az MTI-vel. A baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. A vonaton utazók közül senkinek sem esett baja.

Budapesten is nagy volt a baj

Villamossal ütközött össze egy személyautó a főváros IX. kerületében, a Rákóczi hídon – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel csütörtök este. A tájékoztatás szerint a tűzoltók kiemeltek a gépkocsiból egy embert, akit átadtak a mentőknek.

A baleset fotója

MTI/Mihádák Zoltán

Reggel halálos baleset történt

Busszal ütközött egy személyautó csütörtök reggel a 3-as főúton Aszaló térségében, a gépkocsit vezető férfi a helyszínen meghalt. Szolnoknál egy kistehergépkocsi ütközött össze egy nyerges vontatóval a 4-es főúton, az autó sofőrje meghalt, utasa megsérült.

A címlapfotó a baleset-info.hu felvétele.