Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyul az a 21 éves édesanya, aki udvarlójával együtt szenvedett balesetet még szeptember közepén Veszprém megyében. A 19 éves fiú meghalt, de Ketrinnek sem adtak sok esélyt az orvosok. 

Baleset Berhidánál

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szeptember közepén egy fekete BMW a Veszprém megyei Berhida és Pétfürdő között, a 18-as kilométernél csapódott neki egy fának, méghozzá olyan erővel, hogy az autó az ütközés erejétől kettészakadt.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Így történt a baleset

Az úton egy dobozos autó egy kerékpárost előzött, amikor a mögötte lévő kocsit vezető fiatalember, Ádám meg akarta előzni a furgont. Ekkor elvesztette uralmát a járműve felett, az autó kisodródott, majd egy fának ütközött. 

Kettészakadt az autó

A kocsi kettészakadt, s mindkét utas kirepült a roncsból, aminek az egyik fele egy fa mellett, a másik része pedig a szántóföldön állt meg. A 21 éves nőt súlyos koponyasérülésekkel szállították a győri, míg a férfit mellkasi sérülésekkel a székesfehérvári kórházba. A fiatalok életéért rengetegen aggódtak. 

Ebben az autóban utazott a fiatal pár

Imádkoznak érte

Ketrint mentőhelikopterrel vitték a kórházba, eltört a kulcscsontja, egy bordája, az egyik karja és az egyik lába, agyérülést is szenvedett. „Minden nap azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra, mert nem biztos, hogy a reggelt megéli, de mi csak imádkoztunk. Egy életmentő műtétet hajtottak végre, miután leállt a veséje, a koponyája alá pedig beültettek egy csövet, ami leszívja a vérömlenyt” – mondta az édesapja a baleset után. 

Csoda történt 

Hetekig válságos állapotban, lélegeztetőgépen feküdt a kórházban, szülei mindennap Sárkeresztúrról Győrbe, majd Székesfehérvárra utaztak hozzá. Azóta valóságos csoda történt: a közelmúltban bejegyzés jelent meg a közösségi oldalán, amiben megköszönte a sok aggodalmat, és tudatta, hogy végre otthon van.

Otthon töltötte az ünnepeket

A fiatal nő a szüleinél élt Sárkeresztúron másfél éves kislányával, aki sokáig semmit sem tudott arról, hogy az édesanyjával mi történt. A nő édesapja nemrég elmondta, hogy Ketrin már olyan jól van, hogy az ünnepek alatt három hétre hazaengedték a kórházból. Most viszont visszavitték Budakeszire. 

Tud járni és beszélni 

Az édesapa szerint Ketrin emlékszik a kislányára és a szüleire is, a balesetre viszont nem. Segítséggel már tud járni, és beszélni is, tehát egyre erősebb a remény, hogy egyszer minden újra rendben lesz. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: deltahitek.hu