Emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból. A szakértők megkezdték a DNS alapján a holttest azonosítását. VV Fanni családját képviselő ügyvéd szerint nem lehet kizárni, hogy Fanni holtteste került elő, ez jelentősen átírná mindazt, amit eddig tudni lehet VV Fanni rejtélyes eltűnéséről.

2017 novemberében tűnt el

Ahogy azt korábban az elsők között megírtuk, az RTL Való Világ című műsorának szereplője, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul. Az utolsó fotó, ami róla készült, egy mélygarázsban elhelyezett kamera felvétele, ezen B. László a karjaiban viszi az akkor 24 éves Fani élettelennek látszó testét. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

20 évet kapott a gyilkos

A férfit azóta elítélték, 20 évet kapott VV Fanni nyereségvágyból elkövetett meggyilkolása miatt. A holttest azóta sem került elő, de a bírósági iratok alapján Siófokra vitték a lányt, majd onnét a Dunához, ahol végleg eltüntették. Most megváltozhat mindaz, amit eddig tudni véltünk Fanni haláláról.

Mindenhol keresték

VV Fanniit keresték a Dunában, épülő sorházak alapjaiban, égen és földön, sajnos sikertelenül. Hét év telt el az eltűnése óta. És most, szinte a semmiből előkerült egy holttest, illetve annak maradványai, melyek új reménnyel kecsegtetik Fanni családját és a jogi képviselőjüket, Dr Lichy József ügyvédet, aki szívügyének tekinti, hogy „hazavihesse a lányt” a szülőknek.  

Fanni szülei felkapták a fejüket

Egy test előkerülése mindig nagy izgalmat okoz azoknak az embereknek, akik a szerettüket évek óta keresik. Hiszen ez egy reménysugár. Nem meglepő, hogy Novozánszki Fanni szülei is felkapták a fejüket a hírre. 

DNS azonosítás

Nagy kérdés, hogyan hozható össze az ő gyilkossági ügye egy Ajkán történt halálesettel. Dr Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője erről ezt mondta a Borsnak: “ DNS azonosítás szükséges. Mi is felkaptuk a fejünket  hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek” – mondta az ügyvéd.

Autóban volt a holttest

“Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére” – magyarázta az ügyvéd a lapnak, majd így folytatta:

Ajkára is vihette

Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltűntetésre. A jogász szerint a válaszok ott vannak a csontokban, melyeket most a szakértők vizsgálnak. Egy ilyen azonosítás hónapokig tarthat, mert rengeteg összevetést, kiegészítő tesztet végeznek. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Kiemelt kép: VV Fanni