Kilenc kulturális helyszín, és négy strandfürdő belépőjegyét lehet mobilfizetéssel megvenni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációjával.

Augusztus 13-tól a mobilparkolás, az autópálya-matrica és a közlekedési mobiljegy mellett, újabb helyekre lehet jegyet váltani mobil telefonnal.

A sokaknak nyújt könnyebbséget a mobilfizetés, melynek a rendszere újra bővül, közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., melyről hétfőn számolt be MTI.

A közleményben ismertetik, hogy a készpénzmentes fizetési megoldással tranzakciós költség nélkül látogatható a Budakeszi Vadaspark, a Budatower – Mária Magdolna Torony.

Ezen felül a Bükfürdő Thermal & Spa, a Debreceni Állatkert és Vidámpark, a Fővárosi Állat- és Növénykert, illetve a Gödöllői Királyi Kastély.

Továbbá a Kecskeméti Vadaskert, valamint a Memento Park – Szoborpark Múzeum és a Szentendrei Skanzen.

Na és persze nem utolsó sorban új helyszínként a balatonfüredi Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, az Esterházy Strand és Élményfürdő, a Kisfaludy Strand és a Tihany Beach is.

A belépőjegyek plusz költség felszámítása nélkül, a hagyományos belépőjeggyel azonos áron, online adatkapcsolat mellett a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációja segítségével iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokkal vehetők igénybe – tájékoztatott a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

Kiemelt kép: Balatoni látkép – Forrás: Balatonkörnyéke.hu