Nem csak korszerűbb gépjárműveket szerzett be a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, de autói arculata is frissült.

Modernebb, kényelmesebb, gyorsabb és nem utolsó sorban biztonságosabb járművekre cserélte kissé túlkoros szárazföldi autóflottáját a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, melyről a saját weboldalukon számoltak be.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata megalakulása óta közhasznú egyesületként végzi tevékenységét, ezért működésükhöz támogatókra van szükségük.

A Das WeltAuto – a Porsche Hungaria Kft. használt autókkal foglalkozó üzletága segítsége révén sikerült rendkívül kedvező feltételek 6 gépjárművet (5 személyautót és 1 furgont) vásárolniuk.

Fő profilunk a vízimentés. Ám tevékenységünk nem csak a vízre korlátozódik, szárazföldön – a Balaton északi és déli partján – is rengeteget vagyunk úton. A területi vezetők, a logisztikai egység, a média csoport tagjai munkájukból kifolyólag minden nap autóznak – olvasható a vízimentők portálján.

Arról is beszámolnak portáljukon, hogy a fent említett kollégáik biztonsága érdekében is nagyon fontos volt, hogy sikerült megújítaniuk a szárazföldi gépparkjukat.

Az új autók megújult arculatáról elmondják, hogy azt VMSZ Média csoportja tervezte meg, majd Majoros Ildikó dekoratőr végezte el a járművek színezését, díszítését.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egységes arculattal, korszerű és biztonságos vízi, illetve szárazföldi flottával, valamint képzett kollégákkal van jelen a Balatonon, a Balaton parton és a Balatont övező utakon is! – olvasható a vizimentok.hu portálon.

Kiemelt képek: új vízimentő mikrobusz – Forrás: www.vizimentok.hu