Holtan találtak egy nőt a rendőrök egy zirci családi ház udvarán április 16-án, a 43 éves asszony terhes lánya karjaiban hunyt el, miután élettársa halálosan megsebesítette.

Gyilkosság Zircen

Állampolgári bejelentést követően a rendőrök 2022. április 16-án délután egy zirci családi ház udvarán holtan találtak egy 43 éves nőt. A helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrségre.

Szíven szúrta

A gyilkossággal gyanúsított férfi mozgáskorlátozott volt, korábban mindkét lábát amputálták. A családi vita információink szerint a házban kezdődött, majd a férfi az ajtóban szíven szúrta a feleségét – írja a deltahírek.hu.

Helyszínelés a gyilkosság után

Forrás: deltahirek.hu

Lánya próbálta újraéleszteni

A 16 éves terhes lányuk – aki májusban szül – azonnal a megszúrt anyjához sietett, próbálta újraéleszteni, de a nő – a szívét ért szúrás után nem sokkal – életét vesztette.

Korábban is bántotta az asszonyt

Helyi hírek szerint két évvel ezelőtt is megkéselte a feleségét a férfi, akkor a nő túlélte. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/deltahirek.hu