Nehéz helyzetbe került a nagykanizsai rendőr, aki édesanyját és nővérét is elvesztette a Nagykanizsán történt autóbalesetben. A férfi szeretné felnevelni az unokaöcsét, ehhez azonban segítségre van szüksége.

Nem adott elsőbbséget

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportálon beszámolt róla, a helyszínről származó információk szerint a tragikus baleset amiatt történt, mert az egyik sofőr nem adta meg az elsőbbséget. A Toyota Yaris típusú személygépkocsit vezető 32 éves letenyei nő a Hevesi Sándor utcáról úgy akart kikanyarodni a 7-es számú főútra, hogy nem győződött meg arról, hogy megteheti-e. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Letarolta a Yarist

A nő az elsőbbségadási kötelezettsége ellenére kihajtott a főútra és összeütközött egy Mazdával. A nagy sebességgel érkező személygépkocsi szó szerint letarolta a Yarist.

A helyszínen elhunyt

A baleset következtében árokba csapódott Toyotában hárman utaztak, a sofőr melletti ülésen egy idősebb, 57 esztendős tótszentmártoni nő, valamint hátul, gyermekülésben egy kisgyermek. Az asszony újraélesztését már a helyszínen megkezdte egy szabadnapos mentős, de már nem lehetett segíteni rajta.

Végignézte a kisfiú

Anyja és nagyanyja halálát végignézte a várandós nő négyéves gyermeke is, aki könnyebben sérült meg. A család összetört a tragédia miatt, Letenyén rokonok, barátok gyászolják a két nőt.

Gyászol a falu

Az eset miatt fekete zászló lobog az egyik letenyei szupermarketben, ahol a 32 éves nő dolgozott. A kocsiban utazott még a négyéves kisfia, őt a gyerekülés mentette meg. Szinte karcolás nélkül megúszta a tragédiát – írja a Tények.hu.

Sok gyerekre vigyázott

„Nagyon nagyon sajnálom, hogy már nincs közöttünk sajnos, most már az angyalok között van, remélem a gyerekeket ott is ugyanúgy terelgeti, mint itt a földi életben” – ezt már könnyes szemmel az a férfi mondta a Tényeknek, akinek a gyerekire a várandós nő édesanyja vigyázott egy otthonban. A férfi egy üzenetben tudta meg a tragédiát.

Jó volt a kapcsolat

„Nagyon nagyon megtörtem, amikor meghallottam ezt a dolgot és sajnos a messengeren tudtam meg, hogy ő meghalt és a lánya is. Napi szinten mondom, hogy kapcsolatban voltam Ildikóval, mi van a gyerekekkel, hogyan tanulnak, hogyan rosszalkodnak” – tette hozzá.

Összetört a család

A Zala vármegyei Tótszentmiklóson laktak, családjuk összetört a tragédiában. Az egyik szomszéd nagyon jóban volt velük. Nagyon szerették az asszonyt. „Hát ismerem, de nagyon sajnálom, sajnálom mert így jó, jó volt. Szóval rendes család volt, ahogy én tudom legalábbis” – mondta. A család és a vétlen sofőr is összetört a tragédia miatt.

Rendőr a testvér

„A baleset során Szabó Dániel kollégánk édesanyja, valamint testvére is életét vesztette. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság fiatal járőre emiatt nagyon nehéz helyzetbe került.  A történteket tovább súlyosbítja, hogy munkatársunk nővére egyedül nevelte négyéves kisfiát, aki így szülők nélkül maradt. Dániel szeretné magához venni a gyermeket, hogy ő nevelhesse fel” – írta a Zsaruellátó Facebook oldalán.

Segítséget kérnek

Így folytatták a posztot: Kollégánk és családja eddig is nehéz anyagi körülmények között élt, az elkövetkezendő időszak pedig még nehezebb lesz számukra. Arra kérünk benneteket, hogy amennyiben lehetőségetek engedi, és szeretnétek segíteni, járuljatok hozzá bármekkora összeggel a temetések anyagi költségeihez, hogy legalább ezzel próbáljunk könnyíteni a gyászoló család terhein.  A 10104985-25120600-01005008 MBH banknál Szabó Dániel néven vezetett számlaszámra tudtok utalni Daninak és a kisfiúnak. Együttérző segítségeteket nagyon köszönjük!”  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: TV2