Lesodródott az útról és fának csapódott, majd tetejére borult egy személyautó 2023. március 19-én 4 óra 30 perckor Ősi közelében.

Fiatal lány halt meg

A Delta hírek információi szerint a kocsiban hárman utaztak, közülük a hátul ülő 24 éves lány kirepült a kocsiból és a helyszínen meghalt.

A lány nem volt bekötve

Fotó: Delta Hírek

Ittas lehetett a fiatal sofőr

A sofőr és a másik utas könnyebben sérült. Az autót egy 28 éves férfi vezette, akinél felmerült az ittasság gyanúja.

Elszállították a roncsot a helyszínről

Fotó: Delta Hírek

A sofőr nem tarthatta be a sebességkorlátozást

Fotó: Delta Hírek

Baleset Pétfürdő és Várpalota között

Ahogy írtunk róla, közlekedési baleset történt szombaton kora délután Pétfürdő és Várpalota között, melyben két személy sérült meg. A rendelkezésre álló adatok szerint Suzuki típusú személygépkocsi vezetője Ősi irányába akart haladni, amikor a mögötte közlekedő gépjármű nekiütközött.

A sofőr és utasa sérült meg  

A baleset során az elöl haladó autó sofőrje és utasa sérült meg. Az ellátásuk idejére a forgalmat a rendőrök lezárták, majd forgalomirányítással engedték az arra haladókat. A Delta hírek információi szerint a baleset során az elöl haladó autó sofőrje egy 50 év körüli nő, valamint 30 év körüli fia sérült meg. Úgy tudják az anya súlyosabban sérült.

Balszerencsés fiú

Információik szerint a fiúnak korábban is volt egy balesete, amiből a közelmúltban épült fel. Abban a balesetben is vétlen volt.

A baleset helyszíne


A baleset helyszíne

Zavartalan a forgalom

A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A mentés véget ért.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Deltahírek