A fonyódi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 91 éves balatonboglári férfi eltűnésének ügyében. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába bejelentés érkezett egy balatonboglári lakos eltűnése miatt, aki június 9-én délelőtt otthonából boltba indult, de nem ért haza. Jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, és nem ad életjelet magáról. A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

Boltba indult, de nem ért haza

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába bejelentés érkezett egy balatonboglári lakos eltűnése miatt, aki 2023. június 9-én délelőtt otthonából boltba indult, de nem ért haza, jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, és nem ad életjelet magáról. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Nem találták meg

A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

170 centi magas, haja őszes

Molnár Olivér 170 centiméter magas, körülbelül 80 kg testsúlyú, vékony testalkatú, barna szemű, haja őszes, feje tetején tar.

Ezt viselte eltűnésekor

Eltűnésekor simléderes kék farmert, halványszürkés – zöldes dzsekit, barna tépőzáras cipőt viselt. Egy kék színű, női kerékpárral indult el, aminek felirata „Pannónia lady”, amin kosár is van.

Így segíthet

Aki tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon, a 8640 Fonyód, Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as (2743-es mellék) telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Családok rémálma

Minden család rémálmát éli át a Németh család, miután a családfő, Németh Imre Balázs nyomtalanul eltűnt pénteken. A férfit reggel még látták sétálni, azonban ezután mintha a föld nyelte volna el a harkakötönyi tanyavilágban. Családja azonnal jelezte a rendőrségen, hogy mi történt és azóta is keresik a férfit. 

Semmilyen előjele nem volt

„Egy szokásos nap volt, semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne. Nem ivott, nem dohányzott, nem járt szórakozóhelyekre, és azelőtt sosem történt ilyesmi” – mondta az egyik aggódó családtag.

Még látták sétálni

„Családi gazdaságunk van. Tegnap reggel még látták sétálni, de a szomszéd azt hitte, hogy a kerítést akarja megcsinálni, azért sétál arrafelé” – tette hozzá.

 Nyomtalanul eltűnt

A férfit azonban ezután már nem látták és elérhetetlenné is vált. Fia elárulta, hogy bár ő és édesanyja nem voltak otthon, édesapja sem autót, sem más gazdasági járművet nem vitt el. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció