Ördög Nóra és Nánási Pál lelki társakként egészítik ki egymást. Egy héten egyszer közös programjaik vannak, negyedévente pedig romantikus utazáson vesznek részt. Közben büszkék új balatoni éttermükre is.

Ez a hosszú házasság titka

“Általában heti egy estét beiktatunk Palkóval, amikor kettesben csinálunk programot. Elmegyünk vacsorázni a kedvenc éttermeink valamelyikébe, vagy koncertre megyünk, esetleg céltalanul töltünk együtt órákat, pusztán kikapcsolódásjelleggel. Biztos vagyok benne, hogy ezek nélkül az esték nélkül mi nem bírnánk ki azt a hajtást és gyűrődést, amiben most vagyunk.” – mesélte a Bestnek Ördög Nóra.

Amikor minden klappol

A műsorvezető azt is hozzátette, hogy lelki társakként egészítik ki egymást a férjével. Sok mindenben ugyanaz a véleményük, kitalálják egymás gondolatait.

Ahogy ezt a közösségi oldalon látják

Újabb vállalkozás

Amúgy másfél hete kinyitott Ördög Nóra és Nánási Pál legújabb bisztrója a Balatonnál, ahová most már nyugodtan érkezhetnek a tömegek, ez ugyanis nem fogja zavarni a helyieket úgy, mint az előző kisbolt esetében.

Úgy kezdődött hogy…

A népszerű műsorvezetőnő és fotós férje tavaly nyitották meg az első kisboltjukat Balatonakarattyán, de a hatalmas tömeg, a zaj és az emberekkel érkező autók miatt a helyi lakosok elüldözték Ördög Nóráékat.

Nem jött be elsőre

Mint ismert, az álompár boltja túl nagy sikert aratott, folyamatosan érkeztek az autóikkal a vendégek, azonban ez nem tetszett az ott élőknek, akiket annyira zavart a hatalmas tömeg, hogy felléptek Nóráék ellen, és valóssággal elüldözték a családi vállalkozást a csendes nyaralóövezetbőlA BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utolsó pillanatban készültek el

Ördög Nóra elmondta, hogy férjével az utolsó pillanatban lettek meg mindennel, az utolsó két hónap igazi hajrá volt. A műsorvezető szerint ugyan hiányzik még néhány bútor, ahogyan a járólapozás vagy a falak burkolása is hátra van még, de emiatt már nem akartak csúszni a nyitással.

Egyelőre ingáznak

Ördög Nóráék a boltjuk miatt sok időt töltenek a Balatonnál, de a műsorvezető a forgatások miatt gyakran feljár Budapestre. Azt mondta, a műsorvezetés és a vendéglátás tökéletesen megfér egymás mellett: “Legutóbb innen jártam Budapestre a Totem forgatására, abszolút megoldható az ingázás” – mondta. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.