Felborult egy utánfutót vontató személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 112-es kilométernél, Zamárdi térségében. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet – írja a katasztrófavédelem.

A leállósávon araszolnak

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Zamárdi térségében a 112-es km-nél egy leszakadt utánfutó foglalja el mindkét sávot, a forgalom a leálló sávon halad, ezért araszol a kocsisor – írja az Útinform.

Tegnap Siófokon volt egy komolyabb ütközés

Öt autó karambolozott Siófokon, a Zamárdi utcában. A balesethez mentőt is kellett hívni. További friss balatoni hírekért kattintson ide!

Az M3-ason is volt egy baleset hétfő reggel

Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személyautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 128-as kilométernél, Mezőkövesd térségében. Egy ember a jármű alá került, őt a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók emelték ki az autó alól. A mentők is a helyszínen vannak – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Az M0-áson is nagy volt a baj

Egy román karaván közlekedett vasárnap az M0 autóúton. Az M5 autópálya felől az M1 autópálya irányába közlekedve bal hátsó defektet kapott. A járműszerelvény irányíthatatlanná vált, majd átsodródva a besoroló sávba egy személygépkocsinak ütközött, amely a szalagkorlátnak csapódott, a szerelvény pótkocsija pedig felborult. Itt vannak a legfrissebb reggeli hírek.

A baleset fotója

Pénteken a 8-as úton volt halálos baleset

Balesetben meghalt egy ember a 8-as főúton, Ajka-Bakonygyepes térségében péntek délután – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A 8-as főút 85-ös kilométerszelvényében két személygépkocsi ütközött frontálisan. A balesetben egy ember meghalt, helyszíni információk szerint további öten megsérültek.