Kettészakadt az az autó, amely vasárnap sodródott le az útról Veszprém megyében. A járműben a 19 éves O. Ádám és egy 21 éves nővel ült. A férfi a kórházba szállítás után meghalt.

Kettészakadt az autó

Vasárnap, egy fekete BMW a Veszprém megyei Berhida és Pétfürdő között, a 18-as kilométernél csapódott neki egy fának, méghozzá olyan erővel, hogy az autó az ütközés erejétől kettészakadt.   A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Előző autót előzött

A Deltahírek úgy tudja, hogy az úton egy dobozos autó előzött egy biciklist, amikor a kocsit vezető 19 éves férfi a dobozost próbálta kielőzni, azonban a manőver közben elvesztette uralmát a járgánya fölött, és kisodródott. 

Ennyi maradt az autóból

Forrás: deltahirek.hu

Kizuhantak az autóból

Az autó egyik fele a fa mellett a másik fele a szántóföldre csapódott. A kocsiban ketten utaztak egy 21 éves nő és egy 19 éves férfi, a mentők kiérkezésekor a földön fekve találták őket.

Meghalt a férfi

A 21 éves nőt súlyos koponyasérülésekkel szállították a győri, míg a férfit mellkasi sérülésekkel a székesfehérvári kórházba. A fiatalok életéért rengetegen aggódtak. Sajnos a férfi nem élte túl a balesetet, hiába küzdöttek érte órákig az orvosok.

Imádkoztak érte

A fiatal férfi ismerősei összeomlottak a tragédia után. Ádám életéért az utolsó pillanatig imádkoztak és reménykedtek, hogy túléli a balesetet.

A helyszínre több mentőautó is érkezett

Forrás: deltahirek

Nem tudják felfogni

 „Képtelen vagyok felfogni, hogy itt hagyott minket, előző héten még vidáman beszélgettünk, most pedig tudom, hogy soha többé nem nevetünk együtt. Bár az eszem tudja, de a szívem még nem fogta fel” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

Nem volt felelőtlen

„Az utolsó másodpercig reménykedtünk, hogy életben marad. Hogy őszinte legyek, még most is azt várom, hogy csörög a telefonom, és ő hív” – mondta összetörve az ismerős, aki szerint a férfi jól vezetett és nem volt felelőtlen.

A férfi egyik cipőjét a helyszínen találták meg

Forrás: deltahirek.hu

Jólelkű ember volt

„Ádámot mindenki szerette, mosolygós és jólelkű volt, segítőkész, minden barátja számíthatott rá. Bele sem merek gondolni, hogyan érezheti magát a családja, remélem, hogy együtt kibírják a fájdalmat” – mondta a férfi ismerőse.  

Vizsgálják a baleset okát

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu