Messzire ment a Dunakeszin élő külügyminiszter bulizni. Keszthelyen volt Ruzsa Magdi koncerten szombat este a Szijjártó Péter. Az énekesnő és a külügyminiszter a közösségi médiában posztolt erről.

Ruzsa Magdi koncertjén a külügyminiszter

Rúzsa Magdolna szombat este Keszthelyen, a Viviera Beachen adott koncertet. Az énekesnő közös képet posztolt Szijjártó Péterrel az Instagramon. Mint írta: „civilben még a külügyminiszter is Magdi koncerten járt a családjával”. Az érdekeség, hogy később levette a közös fotót. Egyébként Szijjártó Péter is kitette a Facebookra, hogy koncerten volt – fedezte fel a 168 óra.

Fotó, amelyet később Ruzsa Magdi törölt

A Karma

Az énekesnő legújabb albumának a címe a Karma, ezt mutatja be jelenlegi koncertjein. Szerinte a lemez legfőbb mondanivalója, hogy most kell élni. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva!

Akikkel szívesen fotózkodik Szijjártó Péter

Szijjártó Péter egyébként már fotózkodott együtt Kis Grófóval és Majkával is, zenei ízlését tehát nehéz meghatározni a képek alapján.

Dzsudzsák Balázs a nagy kedvenc

A külügyminiszter rendszeresen fotózkodik a korábbi válogatott labdarúgóval, Dzsudzsák Balázzsal. A média tavaly ősszel arról számolhatott be Szijjártó Péter Facebook-oldala alapján, hogy a magyar válogatott Bulgária elleni Eb-pótselejtezőjét is közösen nézték meg. A nagy meccs miatt még Szijjártó gyerekei is engedélyt kaptak, hogy tovább maradhassanak fenn, és végignézhessék a találkozót.

Orbán Viktor is szívesen szelfizik Dzsudzsákkal

Orbán Viktor elhíresült szelfi videója

„Nem borotválkoztam, az unokáim összekentek pörköltszafttal” – mondta a kormányfő annak az ifjú párnak, akik a lazítások utáni első szabad esküvőt tarthatták meg. Erről a találkozásról videó is készült.

Mi az a szelfi?

A szelfi önfotó, vagyis olyan fénykép, amit készítője önmagáról készít. Angol nyelven először egy ausztrál fórumon használták 2002-ben. Eredetileg a magyar nyelvben is selfie alakban jelent meg. 2011-ben az Instagram hashtagként vezette be. A brit Oxford szótár szerkesztőbizottsága 2013-ban a selfie-t választotta az év szavának. A magyar helyesírásba a szól 2015-ben került be.