Újraindult a vasúti közlekedés Balatonboglárnál, ahol korábban halálra gázolt egy embert egy vonat.

Már csak brutális késések várhatók

A Mávinform azt közölte: befejezték a helyszínelést, ismét megindult a vonatforgalom, fokozatosan csökkennek a 30-60, esetenként 60-100 perces késések a dél-balatoni vonalon. Éjszaka helyreállhat a menetrend szerinti vonatközlekedés.

Leállt a közlekedés

Korábban a Fonyódról Miskolcra tartó Ezüstpart expresszvonat elgázolt egy embert Balatonboglár közelében, emiatt egy ideig szünetelt a vonatközlekedés Balatonboglár és Fonyód között. Friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Egy fiatalember lehet az áldozat

Telex értesülése szerint egy 23 éves fiatalember az áldozat, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Valószínűleg nem bűncselekmény történt.

Budapesten leszakadt egy vezeték

Rákosrendezőnél egyik vágányon sem közlekedhetnek a vonatok felsővezeték-szakadás miatt, ezért a Nyugati pályaudvar-Rákosrendező és Rákospalota-Újpest között szünetel a vonatforgalom a helyreállításáig, várhatóan éjszakáig – írja a Mávinform.

Az utakon is szomorú a kép

Többen megsérültek egy balesetben a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, az utat lezárták – közölte a rendőrség. Két autó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a XIX. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető út Sibrik Miklós úti felüljáró utáni szakaszán, Vecsés irányában. Az első információk szerint a balesetben négy ember sérült meg.

A baleset fotója

Kiskunfélegyházánál két ember halt meg

Feloldották a lezárást, ismét zavartalanul halad a forgalom az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kiskunfélegyházánál, ahol szombat délután halálos baleset történt. Korábban az autópálya 107-es kilométerénél két gépjármű ütközött össze, a balesetben két ember a helyszínen meghalt.

Drónt vetettek be a migránsok keresésére

Drón segítségével találtak meg két embert Balatonújlak közelében. A magukat líbiai és pakisztáni állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A rendőrök a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkedtek a külföldiek ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről.