Nem az öltözőkabint használta az átöltözéshez, és amikor ezt szóvá tették neki, szitkozódott, hangoskodott, fenyegetőzött, majd két vendéget is bántalmazott.

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a a budapesti férfival szemben.

A 43 éves férfi idén januárban a Balaton-parti település fürdőjében nem az öltözőben, hanem egy koedukált közös helyiségben kezdett el vetkőzni. A férfi meztelen alsótestét észlelte egy közelben tartózkodó nő és ezt szóvá is tette – írja a 24.hu.

A férfinak nem tetszett a rendre utasítás, ezért trágár módon szidalmazni kezdte a nőt, majd annak 14 éves fiát is fenyegette és ütésre emelt kézzel az öltöző sarkába szorította, mivel az sértő kifejezéssel illette.

A kiskorú fenyegetése miatt az öltözőhelyiségben, majd a medencetérben is újabb szóváltás alakult ki a férfi és a fiú édesanyja között, amely azzal ért véget, hogy a férfi mindkettőjüket a közelükben lévő pihenőágyra lökte. A férfi magatartásának a fürdőmester fellépése vetett véget.

A pihenőágyak közé eső gyerek az alkarján és hátán zúzódásos, az alkar egyéb részein pedig nyílt sebzéses sérülést szenvedett el, amelyek nyolc napon belül gyógyultak.

Kiemelt kép forrása: MTI/Vasvári Tamás