Két esküvőt is tartanak Mészáros Lőrincék. Az ország leggazdagabb ember először Tihanyban veszi el szerelmét, majd állítólag Dominikán is összeházasodik Várkonyi Andreával.

Kétszer IGEN!

Kétszer mondja ki a boldogító IGEN-t Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea. A szerelmesek nem elégszenek meg egy esküvővel. Tihanyban és Dominikán is összeházasodnak. A legfrissebb balatoni hírek ide kattintva.

Gönczi Gábor is fellép

A Story magazin úgy értesült, hogy a balatoni esküvő nagyon is magyaros lesz a lagzi, legalábbis ami a fellépőket illeti, mert Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea jó barátnőjének lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

Széket cseréltek Gönczi Gáborral

2016-ban egyébként a TV2 híradójának székében Várkonyi Andreát és akkori műsorvezető párját, Azurák Csabát, Gönczi Gábor és Marsi Anikó váltotta, úgy hírlik, Várkonyi nem önszántából lépett le a Tényekből.

Elegánsan visszafogott

Mészáros Lőrinc és a volt műsorvezető tihanyi esküvőjét szeptember második felében tartják. A menyasszony állítólag ragaszkodik hozzá, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, valamint ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen. Hogy ez a valóságban mekkora rongyrázást jelent, azt Mészáros Lőrinc bulvárlapjaiból úgyis megtudhatjuk majd, hiszen pár fotót úgyis kiszivárogtatnak majd a sajtónak.

NER-es esküvők helyszíne

A pár a Tihanyi-félszigeten, a Belső-tó közelében található, Mészáros érdekeltségébe tartozó,  rendezvényházban házasodik össze. Egyébként itt tartotta második esküvőjét Rogán Antal volt felesége, Gál Cecília is.

Dominikai esküvő

A lap azt írja, hogy állítólag Dominikán is lesz egy romantikus esküvő, ugyanis a napokban Várkonyi Andrea egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán.

Jennifer Lopez Tihanyban

Júliusban a Blikk arról írt, hogy az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért, 500 millió forintért jön el a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos és a volt tévés lakodalmára. „Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak” – írták.

Felháborodtak az olvasók

Jennifer Lopez állítólagos szerződtetése Mészáros-Várkonyi esküvőjére a közösségi oldalakon nagy port kavart. Nemcsak az ellenzéki politikusok, hanem az újságolvasók is felháborodtak azon, hogy közel félmilliárd forintot fizethet ki a felcsúti milliárdos egy világsztárnak csak azért, hogy egy órás magánkoncertet adjon.

A menyasszony cáfolt

Várkonyi Andrea ezután cáfolta, hogy a világsztár lépne fel az esküvőjükön, úgy vélte, az „újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség”. Hogy valaki rászólt Várkonyira és le kellett mondania a világsztárt vagy tényleg nem is volt róla szó, azt a nagyközönség úgysem fogja megtudni.

Mészárosné volt a főnöke

Várkonyi Andrea 2019 nyarán csatlakozott Mészárosné tulajdonában lévő televíziókhoz. Így elkerülhetetlenné vált, hogy találkozzon Mészáros Lőrinccel, hiszen a Mészáros csoport évente több rendezvényt is tart dolgozóinak. Információnk szerint, itt ismerkedett meg az akkor még műsorvezetőként dolgozó Várkonyi Andrea a nagyfőnökkel.

Nyílt titok

Sem Várkonyi Andrea, sem Mészáros Lőrinc nem beszéltek nyilvánosan arról, hogy egy párt alkotnak, de szinte az egész ország nyílt titokként kezelte kapcsolatukat. A legfrissebb balatoni hírek ide kattintva.

Budai villában a legnagyobb páncélszekrény

Idén áprilisban azonban bejelentették, annyira szeretik egymást, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Ennek örömére Mészáros Lőrinc azonnal egy budai villát vásárolt, ahová a ház átépítése alatt az ország egyik legnagyobb páncélszekrényét emelték be.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás: BPK-montázs