Meghalt egy 10 éves lány szombaton az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, ahol egy autó szalagkorlátnak ütközött. A baleset miatt több mint 7 kilométeres a torlódás alakult ki szombat délután.

Kisgyerek az áldozat

Az autóban egy gyerek is utazott, aki a helyszínen meghalt.  A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalát. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó roncsról

Összeroncsolódott személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, miután a gépjármű szalagkorlátnak ütközött 2021. augusztus 28-án. A balesetben meghalt egy 10 éves lány. MTI/Mihádák Zoltán

Biztonsági öv

A sérült kislányhoz mentőhelikopter is érkezett, de nem tudták megmenteni az életét. A hírek szerint nem volt bekötve és bár hátul utazott, kirepült a járműből.

Egy ember kórházba került

A mentők szerint sokáig próbálkoztak az újraélesztéssel. A helyszínről egy embert kórházba vittek, a járműben egyébként négyen utaztak.

Hosszú lesz a rendőrségi vizsgálat

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Bors kérdésére elmondta, a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragikus balesetet. Arról is beszélt, hogy hosszú lesz a vizsgálat megállapítani a felelősséget.

Vasárnap reggelre is egy baleset az M7-esen

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Szabadbattyán térségében a 72-es km-nél baleset miatt csak a belső sávon lehet közlekedni – írja az Útinform.

Magyarázkodás egy balesetveszélyes autóút ügyében

A kivitelező mulasztásai hosszú ideje nehezítik a közlekedést az M0 déli szakaszán. A Strabag vezette konzorcium nem az elvárható gondossággal járt el, ezért bosszantják régóta a híd biztonságos használata érdekében szükséges újabb beavatkozások a térségben utazókat. A tanítási szünetre ütemezett teljes lezárás feloldásával szeptembertől megint három sávon haladhat a forgalom az M1 irányába – mondta Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese.

Fővárosi borzalom

A XIII. kerületében, a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésénél ütközött két autó az éjszaka. A balesetben ketten megsérültek.

MTI/Mihádák Zoltán

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán