Emberölésre irányuló előkészület és súlyos testi sértés bűntett, valamint garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatottak eljárást egy férfi ellen a balatonfüredi rendőrök.

Két éve történt

Egy 32 éves balatonfüredi férfi 2019. június 14-én, éjszaka egy balatonfüredi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egyik ismerősével, és megütötte őt.

Minden a buliban kezdődött

Másnap hajnalban az elkövető engedéllyel tartott maroklőfegyverével visszament a helyszínre, majd a vendéglátóhely egyik alkalmazottjával is összeveszett. Dulakodni kezdtek, majd a férfi a nadrágjába tűzött lőfegyveréhez nyúlt. Elővenni azonban már nem tudta, mivel a szórakozóhely biztonsági őrei megakadályozták.

Jöttek a rendőrök

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az is kiderült, hogy kábítószer is volt a szervezetében.

Igazi horror Pest megyében

Őrizetbe vettek egy 49 éves férfit, aki a gyanú szerint megölte élettársát, az élettelen testet pokrócba csavarta és egy gödörbe, egy ló teteme alá rejtette Veresegyházon.

Januárban jelentették a nő eltűnését

A férfi az első kihallgatásán azt mondta, hogy tavaly, egy késő őszi estén aludni tértek, majd hajnalban a nőt felakasztva találta veresegyházi lakásukban. Még az újraélesztésére is kísérletet tett, ám amikor látta, hogy küzdelme hasztalan, megijedt és a holttestet egy közeli gödörbe dobta.

A rendőrök nem hittek neki

Második vallomása szerint egy ideje már gyakran veszekedtek élettársával, és tavaly november 5-én eldurvult egy ilyen vita. „Ki volt kattanva” – mondta -, amikor lefejelte, majd bakanccsal megrugdosta áldozatát. Az élettelen testet ezután pokrócba csavarta, begurította a gödörbe, hulladékkal és gallyakkal letakarta, majd elment dolgozni.

 Megöltek egy férfit pénteken Tatabányán is

Pénteken 3 óra 12 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy tatabányai lakásból segélykérés, kiabálás és dulakodás hangja hallható. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak. Megállapították, hogy megölték ezért nyomozás indult.

Szegény emberek féltékenységi drámája

Emberölés miatt nem jogerősen tíz év börtönre ítéltek egy 55 éves kiskunfélegyházi férfit, aki leszúrta lakótársát. Az elítélt férfi barátnőjével 2019-ben a kiskunfélegyházi hajléktalanszállóról olyan házba költözött, amelynek egyetlen helyisége volt lakhatásra alkalmas. A páron kívül a szobában lakott a későbbi áldozat is. Gyakran együtt italoztak, ilyenkor többször vitatkoztak, mivel a sértett közeledni próbált a vádlott barátnőjéhez.

A tragikus novemberi nap

Egy novemberi napon több liter bor fogyasztása után ismét összeszólalkozott a két férfi, össze is verekedtek. A vádlott előbb megfenyegette, majd egy zsebkéssel mellkason szúrta a sértettet. Lakótársa a helyszínen belehalt sérüléseibe.

További balatoni bűnügyi !hírekért kattints ide!