Vádat emelt a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a 27 éves férfival és 45 éves anyjával szemben, akik egy gyermekláthatással kapcsolatos elfajult veszekedés során megverték a gyermek apját, akinek még az autóját is megrongálták. A páros most garázdaság és könnyű testi sértés miatt felelhet.

Visszahozta a gyerekeket

A vádirat szerint a férfi az élettársával és édesanyjával volt az otthonukban, amikor élettársa volt férje a két hetes nyári kapcsolattartásról visszahozta a közös gyermekeiket. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fonyódon történt az eset

Sírni kezdtek a gyerekek

A két kisfiú nem akart visszamenni az anyjukhoz, ezért sírni kezdtek, és nem akartak kiszállni az autóból. Az egyre fokozódó helyzet miatt a volt házasok veszekedni kezdtek.

Jött a férfi és az édesanyja

Ekkor csatlakozott a nyílt utcán történő veszekedésbe a férfi és az édesanyja, akik miatt a vita még paprikásabbá vált. Előbb az asszony, majd a fia ütötte meg a gyermekek apját, aki a bántalmazástól a földre esett, ahol a férfi többször is megrúgta őt.

Menekülni próbált

Az apa próbált kitérni az ütések elől, és beült a kocsijába, hogy elhajtson a helyszínről, azonban a verekedő férfi kétszer is belerúgott az autó hátsó ajtajába, ami miatt abban 50.000 forint kár keletkezett.

Szétrugdosta az autót

Durván behorpadt az autó a rúgástól

Megsérült

Az apának a veréstől nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek.

Ez lehet a büntetésük

Az ügyészség a Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a férfival szemben közérdekű munka büntetés kiszabására, míg anyjával szemben próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke