Halálos baleset történt hétfő reggel a Szőlősgyörök és Szőlőskislak közötti útszakaszon. A baleset során eddig még ismeretlen okokból két autó frontálisan ütközött. Egy fő könnyebben sérült meg, viszont az egyik autóban utazó hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frontális ütközés

Reggel 8 óra előtt nem sokkal halálos balesethez riasztották a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat, miután Szőlősgyörök és Szőlőskislak között 2 személygépkocsi frontálisan ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feszítővágót használtak

Mindkét járműben 1-1 személy utazott. Boglár I-es legénysége kiérkezést követően feszítővágó berendezéssel avatkozott be az áramtalanításhoz.A helyszínen teljes útzár volt érvényben.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/ Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Újraélesztették az Opel vezetőjét

A tűzoltók beszámolója szerint egy fő könnyebben sérült, őt további kivizsgálásra kórházba szállították a mentők. A másik autóban utazó hölgynél azonnal megkezdte az újraélesztést egy jelen lévő nő.

Egy ápolónő kezdte meg az újraélesztést  

Úgy tudjuk, egy arra járó ápolónő kezdte meg az újraélesztését, amit a mentők megérkezéséig a tűzoltók folytattak, de nem tudták megmenteni az életét.

Meghalt a nő

Az egység tőle átvette, de sajnos már késő volt. A tűzoltók, a helyszínelés végéig segédkezdtek a járműveket az autómentőkre felhelyezni. A baleset áldozata Cs. Erzsébet, aki Balatonlellén élt. A közösségi oldalon egy ismerőse ezt írta: Nyugodj békében, Erzsi”.

Ebben az autóban utazott az áldozat

Facebook/ Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Veszélyes kanyar

„Ez a kanyar már nagyon sok emberéletet követelt. Érdemes lenne az 50 es táblát a kanyar után kitenni. Egy figyelmezető táblát amin kint van eddig mennyi ember életet követelt a kanyar. Esetleg valamilyen lassító megoldás oda” – írta a Facebookon az egyik hozzászóló. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook/ Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle