Kórházba került Tóth Gabi. Az énekesnő ma egy beszélgetésen vett volna részt szülővárosban, amelyet le kellett mondania. Mindezt, a térség országgyűlési képviselője, Navracsics Tibor, jelentette be.

A miniszter jelentette be

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!” – számolt be a program elnapolásáról Navracsics Tibor saját Facebook-oldalán.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Beszélgetésre várták

Ma 17:00-kor lett volna jelenése az énekesnőnek a Tamási Áron Művelődési Központban, ahol vele lett volna beszélgetés, Navracsics Tibor közreműködésével.

Pihennie kell

Nem tudni, mi történt pontosan, de a poszt alatt az énekesnő férje, Krausz Gábor annyit írt: „Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat”.

Tapolcán született

Navracsics Tibor szerzett egyéni mandátumot április 3-án a tapolcai körzetben. Tóth Gabi pedig Tapolcán született, valószínűleg ezért is hívták meg az énekesnőt egy beszélgetésre.

Mélyen vallásos

Gabi egy ideje nyíltan kiáll a kormánypárt mellett. Az április 3-i választások kampányzáróján együtt énekelte a Himnuszt Orbán Viktorral. Szinte naponta lenyilatkozza, hogy nem nyereségvágyból támogatja a Fideszt, hanem azért, mert mélyen vallásos. Nemrég sírva nyilatkozott, hogy keresztény hite miatt támadják őt a médiában.

Lemondta a mentőnapot

Augusztus végén az énekesnőnek a Városligetben megrendezett mentőnapon lett volna fellépése. Akkor az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalára feltöltött videóban jelentette be maga Tóth Gabi, hogy nem tud aznap fellépni a rendezvényen, mert beteg.

Megfázott

„Sziasztok, annak ellenére, hogy nagyon készültünk, sajnos nem tudok résztvenni a városligeti mentőnapon, ugyanis nagyon megfáztam, a hangszálaim sem úgy viselkednek, ahogy kellene” – mondta akkor az énekesnő.

Elkapták a Covidot

“Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de lélekben veletek leszek” – mondta Gabi, majd azt is bejelentette, hogy a férje kint lesz a rendezvényen, helyette pedig Vastagh Csaba fog fellépni. Pár nap múlva derült ki, hogy az énekesnő és a férje is elkapták a Covidot.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Tóth Gabi legfrissebb klipje

Ez is érdekelhet

A pápa miatt a szeretkezés szót kivették Tóth Gabi dalából

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: BPK montázs