Őszi Nórának nevezték el azt a kislány, akit vasárnap egy fonyódi buszmegállóban hagyott az anyja. Azóta megtalálták az asszonyt. A nő Ausztriában élt, de Magyarországon szülte meg gyermekét. Végül is feladta magát.

A köztéri kamerák segítettek

Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök a közeli kameraképek alapján figyeltek fel az autóra, így jutottak el a nőhöz.

Van már egy fia

Korábban nem sikerült elfogni, mert a 10 éves fiával visszautazott Ausztriába, ám végül szerdán adta fel magát a rendőrségen.

Esélyt akart adni a gyereknek

A lap úgy tudja, az anya vallomásában arról is beszélt, hogy azért a buszmegállóban hagyta a gyermekét, mert úgy gondolta, hogy ott nagyobb eséllyel találhatnak rá.

Az anya rendőrségi fotója

A rendőrség fotója

Már nevet is adtak neki

L. Marianna nem tudta, mit kezdjen a babával, ezért titkolta el a terhességét mindenki elől. Tettéért akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik. A lap információi szerint az egészséges gyermek a Nóra nevet kapta a kórházban.

Így számoltunk be az esetről és az apa reakciójáról

Júniusban Budapesten hagytak egy csecsemőt

Újszülött elhelyezését jelezte a budapesti Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátora idén júniusban. A kisfiú 2800 grammos, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban részesült. Az egészségügyi dolgozók Martinnak nevezték el. 

Hatvanban is otthagytak egy csecsemőt

Tavaly júliusban szintén egy egészséges csecsemőt helyeztek el a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet babamentő inkubátorában. A kisfiú Nyári Csaba nevet kapta, aki 4350 grammal és 56 centivel született. A kórház akkori beszámolója szerint a kisfiú egészségesen jött a világra.