Egy balatonfüredi ingatlannál intézkedtek a rendőrök, mert egy házaspár szóváltásba keveredett szomszédjával. Egy munkagép miatt tört ki a botrány.

Mi van, mi van, mi van

A rendőrök megállapítása szerint egy 26 éves helyi férfi munkagépével elállta a szomszédjai ingatlanjához vezető utat. Ennek kapcsán a felek összeszólalkoztak, majd a fiatalember trágár szavak kiabált és lökdösődött.

Az italtól lehetett erős

Ez nem volt elég és a 26 éves férfi beült az úton álló munkagépébe, majd elindult vele a szomszéd és annak autója irányába úgy, hogy a szomszédnak félre kellett ugrania. A rendőri intézkedéskor kiderült az is, hogy a 26 éves férfi ittas állapotban vezette a munkagépet.

Három vétségért is felelnie kell

Az egyenruhások az elkövetőt előállították, majd a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség, járművezetés ittas állapotban vétség és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ő is ittasan vezetett

Egy veszprémi közúti igazoltatáskor derült ki, hogy egy olyan sofőrt sikerült megállítani, akit a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltottak. A rendőrök ezúttal megszondáztatták, és kiderült, hogy ivott is a 44 éves férfi. A rendőrök őrizetbe vették. További friss balatoni hírekért kattints ide!

Édességre vágyott

Egy boltba tört be egy férfi a múlt héten. Az üzletből édességet, dohánytermékeket, alkoholt, üdítőket, energiaitalt és más cikkeket vitt el százezer forint értékben. A rendőrök hamar megtalálták a 28 éves herendi férfit, akit Várpalotán, a belvárosban igazoltattak.

Beverte az üveget

Könnyű dolga volt a rendőröknek

Annyira lúzer volt, hogy az intézkedéskor nála volt a várpalotai betöréskor viselt ruházat és az eltulajdonított értékek egy része is, amelyet a rendőrök lefoglaltak.