Révfülöpi otthonukban holtan találtak egy házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja. Vasárnap egy idős házaspár tűnt el Pécsről, őket keresi a rendőrség.

Meghalt az idős házaspár

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján révfülöpi családi házuk teraszán 2022. október 11-én reggel 8 óra körül holtan találtak egy idős házaspárt. 

Folyik a nyomozás

Az eset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Tűzeset Pécsen

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Egy családi ház tető- és padlástere gyulladt ki hétfő reggel Pécsen, a Bogár utcában. A tűzesethez a pécsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltottak el a lángokat. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt. 

Eltűnt a házaspár

A rendőrség a beszerzett adatok alapján megállapította, hogy az ott lakó házaspár október 9-én 16 óra és 10-én 7 óra között ismeretlen helyre távozott, azóta nem adnak életjelet magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kövér Sándor személyleírása

A 85 éves Kövér Sándor körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, vagy sötétzöld bársony nadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

Kövér Sándorné

A 76 éves Kövér Sándorné körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

Őket keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Autóval távoztak

A házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú személygépkocsival utazik.

Itt tudsz jelentkezni

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kövér Sándort és Kövér Sándornét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelők a révfülöpi háznál – Forrás: police.hu