Az Unicum új karácsonyi reklámfilmjében szerepel a nyáron elhunyt Haumann Péter. A néhai színművész fiával, Mátéval együtt reklámozza a világszerte ismert italt. Az alkotóknak sikerült megoldaniuk, hogy az egykori színművész feltűnése nem visszataszító, sőt a reklámfilm végén még meg is emlékeznek a legendás művészről, aki a Balaton-felvidékre vonult vissza. A friss videót a cikkünk alján nézheted meg.

Hamumann Péter és fia

A Zwack Unicum új, karácsonyi reklámfilmjében a hosszas betegség után, nyáron elhunyt Haumann Péter is szerepel, a másik főszereplő pedig a színészóriás fia, Máté. A történet apáról, fiáról, az otthonról, a hazatérésről, és persze az Unicumról szól. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Csak pozitívan

Az alkotók így írnak a filmről: „Sose felejtsd el honnan jöttél és ki vagy. Akármilyen távol is vagy az otthonodtól, az Unicum mindig összeköt. Hiszen minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon. Unicum, csak pozitívan!”

Sok öröm

Zwack Sándor nem sokkal ezelőtt osztotta meg a videót a közösségi oldalán, így fogalmazott: „Az első igazi karácsonyi Unicum filmünk. A legendás Haumann Péterrel és Haumann Mátéval. Remélem nektek is annyira tetszik amekkora örömünk nekünk van benne.”

Legendás ital

Az egyperces videó látványosan dolgozza fel apa és fia kapcsolatát, a hazaérkezés és a találkozás örömét. Meghitt pillanatok, ölelések, pozitív képek láthatók, így kapcsolódik a történet a legendás ital szlogenjéhez: „Csak pozitívan” mondathoz.

Balaton-felvidékre vonult vissza

A reklámfilmet még bőven a Balaton-felvidéken, Paloznakon visszavonultan élő Haumann Péter halála előtt forgatták, hiszen téli jelentetek is vannak a kisfilmben – igaz ilyet már nem nagy dolog stúdióban, számítógépes trükkökkel sem készíteni. Ide kapcsolódik: Nem akar többé visszatérni a színpadra Haumann Péter, Budapestről a Balatonra költözött a Kossuth-díjas színész

A végén rendbe tették Haumann szereplését

A film végén a Haumann Péterre emlékező felirattal a reklámfilm készítői és megrendelője is rendbe tette, hogy a videó nem csak az Unicumról szól, hanem a vállalat így tiszteleg a színészlegenda emléke előtt.

Emlékezetes videók

A Zwack Unicum rendszeresen készít pozitív videókat, legutóbb a foci is bekerült a mondanivalók közé, azonban az egyik legemlékezetesebb videójuk Presser Gáborral készült, ezt is a cikkünk alatt nézheted meg. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Itt a friss videó Haumann Péterrel

Ez pedig a Presseres videó

Kiemelt kép: részlet a Zwack Unicum videójából