Fél év telt el Oszter Sándor halála óta, de felesége még mindig nem tudta feldolgozni, hogy férje nincs többé. A színész szívinfarktusban, felesége vállán halt meg balatonrendesi házukban.

Októberben halt meg Oszter Sándor

Tavaly októberben halt meg Oszter Sándor. A 73 éves színész felesége balatoni házában volt, amikor szívinfarktust kapott. Donatella karjai közt hunyt el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Diósjenőn élt a színész

Rózsa Sándor megformálójának halálát családja azóta is próbálja feldolgozni, ám ez szinte lehetetlen. Donatella az év nagy részét balatonrendesi házukban töltötte már hosszú-hosszú évek óta, míg Oszter a diósjenői vadászkastélyban töltötte ideje nagy részét.

Három nagy bulit tartottak

„Háromszor volt egy évben nálunk nagyon nagy buli sok-sok vendéggel: szilveszterkor, Sándor-napkor és amikor közösen megünnepeltük a születésnapunkat. Soha többet nem lesz ilyen” – nyilatkozta a Story Magazinnak a gyászoló özvegy,

Utolsó szavai

A zongoraművésznő képtelen feldolgozni, hogy férje nincs többé. „Jaj de fáj, jaj de fáj, jaj de fáj…’ Ezek voltak az utolsó mondatai, míg élek nem felejtem el. Öt perc alatt halt meg”.

Családjával tölti a hétvégéket

„Borzalmasan hiányzik. Megvagyok, elvagyok, csinálom a dolgom, igyekszem összeszedni magam. Egy percig nem tétlenkedem, mindennap főzök, éppen úgy, mintha itt lenne Sándor. A hétvégék kicsit könnyebbek, jönnek a gyerekek Diósdjenőre, a lányom, a párja, az unokám. Így, egymásba kapaszkodva próbáljuk meg túlélni a túlélhetetlent.” – mondta Failoni Donatella.

Mostanában álmodik vele

„Sokáig nem álmodtam vele, sőt még sírni sem tudtam. Mostanában azonban egyre többször megjelenik álmomban, és ez nagyon jó érzés, mert ilyenkor újból velem van. Beszélek hozzá, mondtam neki, ‘Sándor, segíts nekem!”

Rászállt a faragott székre

Majd így folytatta a történetet: „Utána bementem a szobába, valahogy egy kismadár berepült a nappaliba, rászállt az ő faragott székére, onnan aztán beszállt Sándor szobájába, az ágyára. Így üzent nekem a férjem, hogy velem van, aztán hallottam a hangját, ahogy mondja: ‘Nem vagy egyedül, ne félj!’ Majd ötven év nagyon hosszú idő, jóban-rosszban, ez egy teljes élet volt” – zárta gondolatait a zongoraművész.

Halála előtt Csömörön lépett fel

A színész nem sokkal a halála előtt még színpadon állt. Csömörön láthatták a nézők, A kassai polgárok című darabban. A szereplőkről egy fotó is készült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez volt utolsó fellépése

Forrás: Facebook

Kiemelt kép: Oszter Sándor – Forrás: youtube.com