A gyilkosság előtt 3 napig nem aludt az a férfi, aki kegyetlen módon megkéselte kolléganőjét a veszprémi gyárban. A bíróságon azt mondta, játékfüggő és emiatt is ölt. Bocsánatot viszont nem kér a tettéért.

Játékfüggő volt

20 éve játékfüggőnek mondja magát az a férfi, aki kegyetlenül meggyilkolta családanya kolléganőjét egy veszprémi gyárban. A gyilkos vérengzős, gyilkolós tartalmakkal játszott állandóan, és már ott tartott, hogy összekeverte azt a valósággal.  

Szerelmes volt a nőbe

A gyilkosságot megelőzően is egy ilyen játéknak a zenéje ment a fülében. Elmondása szerint szerelmes volt a nőbe, le akart vele feküdni, de a nő visszautasította az ajánlatát, ezután több késszúrással megölte őt. Életfogytiglani fegyházat kapott.

20 méterre dolgoztak egymástól

2022 májusa előtt egy 12,5 centiméter pengehosszúságú recés, éles, hegyben végződő kést vásárolt magának, melynek nyelére, hogy az ne váljon csúszóssá, egy puha, nedvszívó szövetet ragasztott. A férfi, és későbbi áldozata, ugyanabban a gyáregységben dolgozott. Bár 20 méterre volt egymástól a munkaállomásuk, ennek ellenére személyes kapcsolat nem alakult ki köztük. A férfi vonzalmat érzett az asszony iránt, de megszólítani sem merte.

Az öltözőben ölt

Zsuzsannát gyilkosa műszak végén a női öltözőbe követte, ahol öltözés közben támadt rá a férfi a visszautasítást követően, egy 13 cm-es késsel. Hasba, nyakon, majd mellkason szúrta őt. Az áldozat sikítására a férfi öltözőből ketten átrohantak, de miután a gyilkos nekik is nekiment, elmenekültek.

Összetört a családja

 A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, esélye sem volt túlélni a késelést.  A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a 45 éves nő családja teljesen összeomlott a történtek miatt. Az asszony veszprémi munkahelyétől nem messze, Bakonynánán lakott a családjával. A kétgyermekes édesanya, S. Zsuzsa hozzátartozói teljesen értetlenül álltak a történtek előtt, képtelenek felfogni, mi vezethetett odáig, hogy valaki kioltsa szerettük életét.

Buszmegállóban fogták el

A gyilkosság után a rendőrök az elkövetőt egy közeli buszmegállóban fogtak el. A 25 éves, Hajdú-Bihar megyéből származó magyar állampolgár családja csak napokkal a történtek után értesült arról, miért tartják fogva a rendőrök a férfit.

30 energiaitalt ivott

„Ha tehetném, legszívesebben visszaállítanám az időt”- közölte a bíróságon a 70 alatti IQ-val rendelkező tettes, aki bocsánatot már nem kért tettéért, ami előtt elmondása szerint 3 napig nem aludt, nem evett, csak 30 energiaitalt ivott, így zavart volt.

Emberölés miatt állt a bíróság elé

Mentségének mást nem hozott fel. A férfi ellen előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu