Megszületett Stohl András és Stohl Vica első közös gyermeke. Stohl András 2020-ban vette feleségül szerelmét, idén februárban jelentette a színész, hogy 55 éves korában újra apa lesz.

Bella Julianna lett a neve

A babáról nemrégiben az is kiderült, hogy kislány lesz. Péntek este pedig közösségi oldalán közölte Stohl András, hogy megérkezett Stohl Bella Julianna – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Első felesége

Az 55 éves színésznek két korábbi szerelmétől: három lánya és egy kisfia van. A színész első felesége Éva volt, ő Rebeka és Luca édesanyja. A családhoz közel állók úgy nyilatkoztak Stohl és exe válása kapcsán, hogy korrektül intézték, viszonyuk normális, nem veszekednek, és mindent megtettek azért, hogy gyermekeik ne sérüljenek a válás miatt. 

Sokszor megcsalta

Stohl András később az életéről szóló könyvben így beszélt: „Nagyon szeretett engem Éva. Én meg borzalmas dolgokat csináltam vele. Szörnyű. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott. Tizenhárom éven át. Éva egészen káprázatos párom volt. Amit végigcsinált egy ilyen elmebeteg mellett, mint én, az emberfeletti….”

Második felesége

Stohl András két legkisebb gyermekének édesanyja Ancsika, aki a Nemzeti Színház tánckarában táncolt, amikor megismerkedett a színésszel. Ancsika végig kiállt párja mellett még azokban az időkben is, mikor Stohlnak börtönbe kellett vonulnia.

Egyetértésben nevelik a gyermekeiket

Kikezdhetetlennek, erősnek tűnt a kapcsolatuk, ám 2016-ban mégis különváltak az útjaik. A színész a BEST magazinnak úgy nyilatkozott, hogy hosszasan vívódott, mielőtt léptek. Viszonyuk egy évvel később rendeződött, baráti lett, és mint kiderült, a színész máig „szívemnek” szólítja egykori párját. „A szülők nagy egyetértésben nevelik két közös gyermeküket, Franciskát és Andrist” – írta meg a Blikk két évvel a szakítás után.

2 éve házasodtak össze

Stohl András 2020 nyarán vette feleségül Vicát, akiben állítása szerint megtalálta élete párját. A fiatal nő mindenben támogatja műsorvezető párját. Buci az első házassági évfordulójukon így írt a feleségéről: 

Tervben volt a baba

A színész és felesége közt 19 év a korkülönbség. „Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel” – mondta a színész tavaly a TV2-nek. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Stohl András – Forrás: youtube.com/Life tv