Nemrég alakult a Hévízi Vállalkozók Egyesülete, de már együttműködési megállapodást írt alá a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-vel, hogy együtt népszerűsítsék a balatoni város turizmusát. A cél Hévíz mint úti cél és a programok promotálása a vállalkozók közti folyamatos kommunikáció és a közös munka segítségével.

Közös cél: Hévíz

Együttműködési szerződést írt alá a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. és az újonnan alakult Hévízi Vállalkozók Egyesülete. A megállapodás keretében a partnerek célja Hévíz népszerűsítése és a látogatók elégedettségének a növelése – írja a Csodalatosbalaton.

Hévízen született meg az együttműködés

Idén alakult a szervezet

A Hévízi Vállalkozók Egyesülete a közelmúltban alakult, még az idei év elején, a közös munka mégis megkezdődött már a tavalyi évben. A 2020-as, őszi „Shopping Night” rendezvény kitűnő példa arra, hogyan tudtak a vállalkozók a szervezésben vagy a marketingfeladatok vonatkozásában együttműködni a jelentős részben önkormányzati tulajdonú Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-vel. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összefogásban látják a sikert

A koronavírus-járvány és az azt követő gazdasági válság nehéz helyzetbe hozta a legtöbb iparágat, de legfőképp a turizmust, ezért is példás, hogy a hévízi vállalkozók az együttműködésben látják a továbblépés lehetőségét, a közös munkából jelentős szerepet vállalva.

Önkormányzat is segít

A turisztikai célú, helyi rendezvények szervezője a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. vállalja az összefogás keretén belül, hogy a saját eseményein és felületein lehetőséget biztosít a vállalkozóknak a csatlakozásban, de a vállalkozók által szervezett programok marketingtevékenységét is segíti.

Folyamatos a kommunikáció

Az összefogás egyik legfontosabb része, hogy a közös munka a folyamatos kommunikáción alapul, ami hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozók, a vendégek és a város számára is jobb programok születhessenek meg Hévízen. A fejlődési folyamat nemcsak a több mint egy éve befagyasztott turizmusra lesz kedvező hatással, hanem a helyiek vállalkozásaira is.

Aláírták a megállapodást

A Hévízi Vállalkozók Egyesülete részéről Morvai Anikó elnök, míg a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Pálffy Tamás ügyvezető írta alá az együttműködési megállapodást.

A polgármester szerint várják a nyitást

Papp Gábor polgármester a hétvégén több helyi vendéglátóstól is azt hallotta, hogy a teraszok újranyitásával jóval több vendég ékezett Hévízre. Ugyanakkor a balatoni város az igazi berobbanást a szállodák és fürdők újranyitásával fogja megélni, ezt pedig már nagyon várják a helyiek és a látogatók is.

Várják a vendégeket

“Hévíz várja a látogatókat, hiszen az üzletek és a teraszok megnyitottak, a város, valamint a vállalkozók felkészültek a fokozatos nyitás további lépéseire” – emelte ki Papp Gábor polgármester. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hévíz – Forrás: Pixabay