Ismét eltűnt az a 42 éves siófoki férfi, akit tavaly januárban kétségbeesve keresett családja, miután ismeretlen helyre távozott. Akkor Zalaegerszegen, egy hajléktalanszállón találtak rá.

Budapestről tűnt el

Egy 42 éves férfit a keres a rendőrség, aki pénteken, Budapestről, a 6. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott. Az ötgyermekes apát tavaly januárban is kétségbeesve kereste családja, de akkor hamar megtalálták. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem először tűnt el

A siófoki születésű 42 éves férfi már nem először tűnt el, tavaly januárban kétségbe esve keresték a szerettei. A Balatonkörnyeke.hu akkor is beszámolt Felián Attila eltűnéséről. Az akkor még négygyermekes édesapának 2021 januárjában rejtélyes körülmények közt veszett nyoma Siófokon.

Anyagi gondjai voltak

A férfit akkor édesapjához ment, hogy pénzt kérjen tőle. Utána még beszélt feleségével telefonon, de haza már nem ment. „A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta Attila felesége tavalyi eltűnése után.

A szociális munkások ismerték fel

Az elkeseredett család igyekezett minél több fórumon segítséget kérni. A szociális munkások a Facebookon közzétett felhívást is látták, és amikor rájöttek, hogy az eltűnt férfi nem más, mint az egyik új lakójuk, azonnal felhívták Attila testvérét.

Gyógyszereket kapott

Attila azonban nem nyilatkozott, testvére elmondása szerint még erősen zavart volt. Vélhetően gyógyszereket kapott. „Nem teljesen értjük, hogy mi történt, de ez most nem számít. Azt hihette, hogy Timi kiadta az útját, de ez félreértés volt. A szállón sajnos a sorstársai elvehették a kabátját, és kicsit bántalmazhatták is. Most már minden rendben lesz” – mondta akkor Attila öccse.

Felián Attila személyleírása

Felián Attila 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid őszes hajú, borostát visel. Eltűnésekor fehér pólót, szürke rövidnadrágot és fekete cipőt viselt. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt jelentsd, ha láttad

A BRFK most azt kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Kiemelt kép: Felián Attila – Forrás: police.hu