Beszélni akart a barátnőjével a férfi, de szóváltás lett belőle, súlyos sérüléseket szenvedett a hölgy a tapolcai lépcsőházban. Közben a déli parton, Marcaliban betörőt fogtak a körzeti megbízottak

Beszélni akart a nővel

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 65 éves helyi lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. szeptember 20-án Tapolcán az egyik társasház lépcsőháza előtt találkozott volt élettársával, és azt mondta, beszélni szeretne vele. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos sérülés

Amikor azonban az épületbe léptek, szóváltás alakult ki köztük, majd a férfi ököllel megütötte a nőt az arcán, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A támadót a rendőrök elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Lezárták a nyomozást

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Gyanús alak

Most érkezett a hír, hogy május 29-én késő este egy marcali lakos bejelentést tett a rendőrségre, mert a sötétben két gyanús alakot látott bemászni a szomszédos, lakatlan épület udvarára.

Átmászott a kerítésen a járőr

Néhány perccel később az ingatlan kerítésén hasonló módon, de már egészen más szándékkal vetette át magát a járőrpáros.

Elfogták a betörőt

A rendőrök a helyszínen elfogták a két férfit, akiknek a feltört melléképület kipakolása közben még felocsúdni sem volt idejük.

Kihallgatás

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőket előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók az 55 éves B. Sándort és az 52 éves B. Györgyöt lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció