Rádpusztára vezető úton végeznek műszaki mentést a tűzoltók. Karambolozott egy autóbusz és egy személyautó Balatonlelle külterületén, a 67-es főút közelében, a Rádpusztára vezető Árpád utcában.

Keresztbe áll az autó

A busz az árokba csúszott, a személyautó pedig keresztbe állt az úton, amelyet lezártak a forgalom elől. A műszaki mentést végző balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A 7-es úton is baleset történt

A 7-es főúton Siófok előtt, a 105-ös km közelében, egy személygépkocsi árokba hajtott, félpályán halad, váltakozva a forgalom

További balatoni közlekedéssel kapcsolatos hírekért kattintson ide!

Még egy buszbaleset a mai napon

Fának ütközött egy menetrend szerint közlekedő busz Lőrinciben péntek reggel, a balesetben többen megsérültek – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a sofőr és öt utasa orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Sok eső várható a mai napon

Melegfront érkezett országunk fölé, és esőt is hozott. Delelőttig még sok csapadékra számíts, majd elgyengül, ritkul, de késő délután újabb intenzívebb hullám érkezhet nyugat felől. Feltámad és megerősödik a délnyugati szél, akár 45 kilométer órás, erős széllökések is lehetnek.

Szomorú, de valamennyire javuló baleseti statisztika

Ha nem is látványosan, de valamelyest javult 14 év átlagában a baleseti statisztika.

11 éves fiát hagyta vezetni

Egy nő úgy közlekedett autójával a Ferihegyi úton, hogy a kormányt az ölében tartott kisfiú fogja. Ez volt látható az egyik kereskedelmi tévéhez eljutott felvételen. A videó alapján a budapesti rendőrök szabálysértési eljárást indítottak. A 49 éves asszonyt azonosították. A nő meghallgatásán elmondta, hogy 11 éves fiát óvodás kora óta alkalomszerűen hagyta vezetni. Eljárás indul a nő ellen.