Fergeteges farsangi bállal zárult a Rubint Réka által szervezett elmúlt hétvégi Alakreform-tábor, ám a hangos buli zajos balhéval végződött. A szálloda vendégei még napokkal később is a hotel Facebook oldalán őrjöngenek.

Alakformáló tábor Balatonfüreden

Parókás és műbajuszos férfiak, tornadresszes hölgyek és hamisítatlan diszkó- érzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját. Rubint Réka farsangi Alakreform táborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták.

Kiborultak a vendégek

A pihenni vágyó vendégek viszont joggal zúgolódhatnak azon, hogy az előszezonban is 40 ezer forint/éjszakába kerülő kikapcsolódásuk minden volt, csak nem pihenés. Panaszaikkal elárasztották a hotel közösségi oldalát – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Schobertékre is kiakadtak a vendégek

„A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak… A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli” – írta egy férfi, aki családjával szeretett volna pihenni a hétvégén a Hotel Füredben.

Mindenhol táncoltak

Egy másik vendég arról számolt be, hogy egy idő után a térelválasztókon és a kárpitozott kanapékon táncoltak a táborozók, a szálloda személyzete utasította rendre őket – igaz, legalább szót fogadtak. Egy hölgy arról számolt be, hogy bár a bulitól távol voltak, a folyosókon sokáig óbégattak a táborozók, így nem nagyon tudtak pihenni.

Forrás: Facebook

Meztelenül szaladgáltak a folyosón

A szálloda oldalára egy nő azt írta, hogy konzervatív szülei éppen azon a hétvégén voltak a hotel vendégei. A szomszéd szobából „pattogó, ziháló és hangosan élvező hangok jöttek át!.. Édesanyám hallotta, hogy többen voltak egyszerre a szobában, a folyosón meztelenül szaladgáltak”.

Forrás: Facebook

A szálloda nem erre számított

 A szálloda vezetősége az eset után a hotel közösségi oldalán kért elnézést. „A hétvégi rendezvény »elfajulása« egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, amelyet nem lehetett előre látni” – fogalmaztak a közösségi oldalon, ám megtudtuk, a jövőben nem fogadják a tábort.

Nem lesz több Alakformáló tábor

„Az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is. A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények. Döntésünket a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg, így szállodánkban nem kerül többet megrendezésre az Alakreform-tábor sem” – nyilatkozta megkeresésünkre Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Megszólalt Réka

„Nyolcadik alkalommal voltunk ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy buli volt. Minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár. A hotelnek ezt tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban” – mondta a Blikknek Réka.

A szállodát hibáztatja Réka

 „Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki” – zárta mondanivalóját a fitnesslady.

Kiemelt kép: Rubint Réka a füredi buliban – Forrás: Facebook