Balatonmáriafürdőn, július 24-én este egy kerékpáros és egy gépkocsivezető sólakozott össze egy közlekedési szituáció miatt. Pofon is elcsattant.

Kerékpáros kontra autós

Egy biciklis és egy autó volt a részese annak a közlekedési konfliktusnak amely Balatonmáriafürdőn történt. Miután mindketten megálltak, a feldühödött biciklis odament az autóhoz, és a lehúzott ablakon keresztül megütötte a sofőrt.

Lendült a kéz

A sértett ezt követően kiszállt a járműből, ekkor a kerékpáros pedig elgáncsolta a járművezetőt, aki elesett és beverte a fejét, amelynek során könnyű sérüléseket szenvedett. További friss balatoni hírekért kattintson ide!

Bevitték a rendőrök

A bántalmazás az arra közlekedőkben megbotránkoztatást és riadalmat váltott ki. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a marcali rendőrkapitányságra.

Garázdaság

A nyomozók a 26 éves pilisi lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A motoros halála Somogyban

Július 26-án 17 óra 20 perc körül Böhönye belterületén, a Fő utca és József Attila utca kereszteződésében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy motorkerékpáros és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze. A baleset során a motort vezető 46 éves böhönyei lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Két tucatnyi baleset

A Veszprém megyében a múlt héten 24 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt: súlyos sérüléses 9, illetve könnyű sérüléssel végződő 15.

10 súlyos sérült

A közúti közlekedési balesetekben 10 ember sérült meg súlyosan, további 31 személy pedig könnyebben. A fenti időszakban 42 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Ittas járművezetés

A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 35 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, köztük egy sofőr anyagi kárral végződő balesetet okozott.