Az évtizedekig a Fidesz alappolitikusának tartott Szájer József egy brüsszeli homoszexuális orgián bukott le, ereszcsatornán menekült, drogot is találtak nála. Most a Balatonnál fotózták le, egy vízparti 200 milliósra saccolt villában él, a szomszédok sem tudnak róla.

Házimunkát végez a bukott politikus

A brüsszeli szexbotránya után a közélettől visszavonult európai képviselő, a Fidesz egyik alapítója most házimunkát végez: tegnap délután éppen frissen mosott, illatos ruhát teregetett vízparti villája kertjében. Lefogyva, szakállát, haját levágatva fiatalosabb külsőre tett szert – írja a Blikk.

Néha látják a szomszédok

„Szoktam látni néha, ha épp úszik egyet a vízben. De általában csak messziről, az utcán még soha nem futottam össze vele” – mondta a lapnak egy közeli házban lakó férfi.

Elbújt a világ elől

Szájernek sikerült jól elbújnia a világ elől, ugyanis a közeli boltokban, éttermekben, fagyizókban senki nem tudott arról, hogy a környéken lakik, pedig – mint azt a legtöbben mosolyogva megjegyezték – felismerték volna, ha betér hozzájuk.

Ez lett az állandó lakcíme

A lap úgy tudja, hogy gyönyörű házat még 2014 végén vásárolta meg az akkor még európai parlamenti képviselő, akinek karrierje tavaly decemberben dicstelen körülmények között ért véget. Szájer és egyéni vállalkozása 10 éven keresztül a feleségével, Handó Tünde alkotmánybíróval közös családi házába volt bejelentve. Egy héttel azután, hogy papíron is véget ért a brüsszeli munkája, áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa.

Szájer József elfogása brüsszelben

Botrányparti

Ezután a belga sajtó számolt be arról, hogy a Fidesz-alapító egy olyan botrány-partin vett részt, amit a rendőrség számolt fel a járványügyi intézkedések megsértése miatt.

Kilépett a Fideszből

A buliban csak férfiak voltak. Szájer József a rajtaütéskor az ereszcsatornán menekült, de a rendőrség elkapta és kábítószert is találtak nála. Miután kirobbant a botrány, Szájer József a Fideszből is kilépett.

Kiemelt kép: Szájer József – BalatonKörnyéke-montázs