A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt rendelt el nyomozást a 30 éves férfi ellen, aki ököllel támadt a rendőrre.

Részegen kötekedett

2022. június 11-én, délután, egy balatoni strand gondnoka arról tett bejelentést, hogy egy fiatal férfi ittas állapotban a strand vendégeit inzultálta, kötekedett és verekedett a társaságában lévő személyekkel. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Próbálták megnyugtatni

A helyszíne érkező járőrök azt látták, hogy 8-10 ember körbeállt egy erőszakos magatartást tanúsító férfit, aki feldúlt állapotban kiabált, miközben társai sikertelenül próbálták megnyugtatni.

Trágárul kiabált

Az agresszív férfi a rendőri intézkedés során is tovább kiabált, a szolgálati egyenruhát viselő rendőröket trágár jelzőkkel illette, majd feléjük lépett.

Megütötte a rendőrt

Ekkor a járőrök egyike, bal karját kinyújtva próbálta távol tartani magától a férfit, aki először a rendőr karjára csapott, majd egy hirtelen mozdulattal a rendőrt ököllel arcon ütötte. 

Letört a foga

A támadás következtében a rendőr megszédült, szemöldöke felrepedt és a fogából is letört egy darab. Az ütés után a férfit társai megfékezték, majd a rendőrök megbilincselték és a kórházba szállították.

Őrizetbe vették

A rendőrség garázdaság elkövetése miatt őrizetbe vette a férfit, akit később a nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt hallgatott ki gyanúsítottként. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szabadlábon védekezik

A büntetlen előéletű gyanúsított beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezik.

A bűncselekményt mobiltelefonnal rögzítették

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Balatonkörnyeke.hu montázs