A nagykanizsai rendőröknek kellett intézkedniük, miután egy férfi az ittassága és a csúszós utak miatt nekiütközött egy parkoló autónak Zalakaroson. Az ütközés egyébként egy láncot generált, és a parkoló kocsi egy harmadik járműnek is nekikoccant.

Részegen vezetett

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 33 éves helyi férfi ittasan közlekedett az autójával 2021. január 31-én, 19 óra 40 perc körül. A férfi a haladása során a zalakarosi Rózsa utcában hajtott, a Park utca irányából a Hegyalja út felé. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt autózott a férfi

Jeges volt az út

A 33 éves férfi közlekedését nemcsak az alkohol nehezítette, hanem a csúszós út is. Haladása során a jeges úton megcsúszott, letért az úttestről, majd autója elejével nekiütközött a füves területen parkoló kocsinak.

Ez is érdekelhet

Harmadik autóval is koccant

Mivel az ütközés következtében a parkoló autó is megcsúszott, így az nekiütközött egy harmadik autónak is. Ezt követően a 33 éves férfi visszasodródott az úttestre, majd megállt. EZT IS OLVASD EL: Ittas vezetés és baleset baleset hátán a Balaton környékén

Jól behorpadt az autó eleje

Jelzett az alkoholszonda

A helyszínre érkező nagykanizsai rendőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, melynek pozitív eredménye lett. Ezek után előállították a férfit a rendőrkapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. EZT SE HAGYD KI: Bilincsben a balatonfenyvesi ittas vezető

Egymásnak ütköztek

Ügyészségen az ügy

Miután a nagykanizsai egyenruhások befejezték az ügy nyomozási szakaszát és elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, megküldték a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balesetező autó – Forrás: Police.hu