Ittasan okozott balesetet Hévíz fideszes alpolgármestere. Az ütközésben a vétlen autós sérült meg.

Hivatali autóval

Ittasan okozott balesetet Hévíz fideszes alpolgármestere, számolt be az RTL Híradó. Az ütközésben a vétlen autós sérült meg. Kepli József János hivatali autójával közlekedett Keszthely és Várvölgy között, amikor frontálisan ütközött a szemből érkező autóval.

Szerencsére nincs nagy baj

A balesetben egy tapolcai nő könnyebben megsérült. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Elég megtéríteni a kárt?

Hévíz polgármestere helyteleníti az ittas vezetést és reméli, hogy ha bebizonyosodik az alpolgármester felelőssége, akkor megtéríti a kárt, amit okozott.

A rendőrség egy másik vezetőt tartott fontosabbnak

A rendőrség honlapjára hétfőn egy másik közlekedési hír került ki. Eszerint egy misefai férfi kábítószert fogyaszthatott, ezért őt előállították. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a 37 éves férfi a vezetési képességre hátrányosan ható szerek által befolyásolt bódult állapotban volt, amikor igazoltatták az egyenruhások.

Ért az ökölvíváshoz

Kepli József egyébként a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségi tagja és rendszeresen tart edzéseket városában.

További balatoni bűnügyi hírekért kattints ide!

Kedden volt egy tömegbaleset Magyarországon

Öt gépjármű ütközött össze kedd délután a 81-es főúton Söréd közelében, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Négy személygépjármű és egy kisteherautó karambolozott a főút 20-as kilométerénél; senki sem sérült meg.

Így néz ki az elmúlt 14 év baleseti statisztikája

Címlapfotónk az RTL Klub riportja alapján készült.