A Siófoki Nagystrand idén is úgy készült a szezonkezdésre, mint máskor: a szervezők teljes erőbedobással készültek, hogy a Plázs idén is meghatározó helyszíne lehessen a Balatonnak. A szervezés során még egy programnaptárat is készítettek, amelyben több nemzetközi sztár, előadó nevével is találkozhatunk.

Felkészültek a nyitásra

A siófoki Plázs a Balaton egyik központja, ahová rengeteg turista jár, és teszik ezt nem véletlenül, ugyanis a helyen mindenkit elcsábít a homokos strand és az éjszakai bulihangulat. A Plázson idén is különféle koncertekkel és programokkal várják a pihenni és szórakozni vágyókat – írja a Balaton.hu.

Siófoki Plázson készülődnek

Sokféle programot kínálnak

„A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni” – mondta Barna György, a Plázs főszervezője, aki azt is hozzátette, hogy igyekeznek ebben az évben is mindenre felkészülni, és többféle forgatókönyvvel készülnek a nyárra, hogy a vendégeik mindenképp jól érezzék magukat. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ilyen programok lesznek

A főszervező azt is elmondta, hogy többek között lesznek nappali beach partyk, foci EB szurkolói zóna és változatos zenei stílusokat felölelő koncertek és bulik is.

Jönnek a koncertek

Pár hét múlva ilyenkor például Metzker Viktória fog fellépni a Plázs Arénában, de lehet majd számítani Majka & Curtis, Horváth Tamás, a Follow The Flow és az Edda együttesére is. A Plázs ígérete szerint külföldi előadókból sem lesz hiány.

Legelsők közt nyitnak

A koncertek és a programok kapcsán érdemes követni a Plázs Siófok Facebook oldalát, mert amint zöld utat kap a balatoni buliszezon, a Plázs  a legelsők között lesz, akik megnyitják a kapukat a bulizó tömeg előtt. Változatos programjaikkal idén is biztosítják, hogy mindenki ellazulhasson egy kicsit a Balaton-parton.

Már nyitva vannak a teraszok

Nem csoda, hogy Siófokon ilyen lelkesen készülnek a nyárra, ugyanis a mai napon kinyithattak a vendéglátó egységek teraszai, és a vendégek azonnal el is özönlötték a legfelkapottabb helyeket. Az újranyitásnak köszönhetően a vendégek ismét fogyaszthatnak ételek és italokat a teraszokon, viszont néhány szabályra még mindig ügyelni kell.

Kapcsolódó

Ezekre kell figyelni

Az újraindítással kinyithatnak a teraszok, kerthelyiségek, amelyek reggel öttől este fél tízig lehetnek nyitva. A fogyasztóknak nem kell a teraszokon maszkot viselniük, azonban a felszolgálóknak igen. Ezenkívül a korlátozási tilalom kezdete este 11 órára módosul. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Siófoki Plázs – Forrás: Facebook/Siófoki Plázs