Ég egy személyautó motor- és utastere az M7-es autópálya 133-as kilométere közelében, Balatonszemes térségében, a Letenye felé vezető oldalon, a leállósávban – közölték a kataszatrófavédelem honlapján.

Mentőkre is szükség van

A lángokat a balatonboglári önkormányzati tűzoltók kezdték el oltani kora délután. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A forgalom rendőri irányítással, félpályán halad.

Szemtanú

A Balesetinfó Facebook-csoportban egy szemtanú azt írta, hogy csak neki volt poroltója és ezzel próbálták oltani a tüzet. A képek alapján egy Opel gyulladt ki.

Még egy súlyos baleset

Összeütközött két személyautó a 26-os főút 20-as kilométere közelében, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Berentén. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Baleseti statisztika

Az MTI grafikonja szerint az elmúlt 14 évben mérsékelten csökkent a közelekedési balesetek száma Magyarországon.

December végén is égett egy autó az M7-esen

December 28-án 4 személyautó ütközött össze Budaörsnél az M7-esen. Órákra le kellett zárni a sztrádát mivel az egyik autó kigyulladt.

Sárváron autókat gyújtott fel egy ukrajnai férfi

Két parkoló autót gyújtott fel december 17-én Sárváron egy ukrán állampolgárságú férfi, néhány óra múlva elfogták a rendőrök. A hajnali órákban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Sárváron az egyik benzinkút mellett egy személygépkocsi kigyulladt. Hamarosan újabb bejelentés arról szólt, hogy egy lakótelep parkolójában lángol egy autó, s a tűz egy másik gépkocsira is átterjedt. A gyújtogatót rövid időn belül sikerült elfogni.

Részeg sofőrök

A mostani hétvégén 6 ittas vezetőt fogtak meg Somogy megyében. Az egyikőjük autójával az árokba hajtott. A baleset adatai alapján egy 28 éves férfi a 61-es főúton berult az árokba. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett sofőrt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett.

Címlapfotónkat a Balesetinfo Facebook-csoportjában tették közzé.