Az M7-es autópályán, Székesfehérvár közelében kigyulladt egy autó, és a tűz az növényzetre is átterjedt – közölte az országos katasztrófavédelem. Közben Tárnok közelében is baleset történt.

Délelőtt óta tart a torlódás

Az autópályán már vasárnap délelőtt is történt egy baleset, amelyet követően több óráig torlódás alakult ki az autópálya Budapestre menő szakaszán. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kigyulladt egy autó

A katasztrófavédelem szerint az 58-as kilométerszelvénynél, a Balaton felé vezető oldalon gyulladt ki egy gépkocsi. A jármű tüze mintegy nyolcvan négyzetméteren égett, és a száraz aljnövényzetre is átterjedt.

Eloltották a tüzet

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet, és jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Másik baleset is történt egy időben

Az Útinform oldalán beszámoltak egy másik balesetről, amely az M7-es autópálya 23-as kilométerszelvényénél, Tárnok térségében, a Budapest felé menő szakaszon történt.

Leállósávban vannak az autók

Azt írták, hogy ott a sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el, de a torlódás még mindig több kilométeres, csak lassan oszlik.

Három autó ütközött

A police.hu oldalán a baleset részleteiről is beszámoltak. Azt írták, hogy 16 óra 55 perc körül három autó ütközött össze az M7-es autópálya 23-as kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján a balesetben senki nem sérült meg.

Folyamatos a torlódás

A helyszínelés folyamatban van, a járművek forgalmi akadályt képeznek. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán a forgalom a középső és a külső sávban lassú, de folyamatos, torlódásra kell számítani.

Délelőtti baleset

Vasárnap délelőtt halálos baleset történt az M7-esen. Ahogy a Budapestkörnyéke.hu-n írt róla, átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra egy Citroen az M7-es autópályán. A kocsi miután a szalagkorlátnak ütközött, többször megpördült, majd a főváros irányába tartó, belső sávba csapódott.

Nem használta az övet

A kocsit egy férfi vezette, a mellette ülő 61 éves nő valószínűleg nem használta a biztonsági övet és kirepült az autóból. A szemtanúk szerint egy terepjáró áthajtott a földön fekvő nő testén. Hozzá mentőhelikopter érkezett, de gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció