Saját lányát gázolta el egy idős férfi tolatás közben Balatonkenesén. Az asszonyért mentőhelikopter érkezett, az életveszélyes sérüléseket szenvedett nő a kórházban meghalt. 

A kaput igazgatta 

Súlyos baleset történt csütörtökön délután Balatonkenesén. Egy 76 éves férfi tolatott ki az udvarból, amikor 49 éves lánya rögzíteni akarta a kaput. A férfi feltehetően nem vette észre a lányát és elgázolta.   A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopterrel vitték kórházba 

A mentők közleményükben azt írták, a helyszínről egy személyt súlyos-életveszélyes állapotban szállítottak légi úton kórházba. Bartók Judit rendőrségi szóvivő elmondta, a baleset körülményeit vizsgálják – írja a deltahirek.hu.

A nő vezette az autó

Korábban a kékvillogó.hu írta meg, hogy a 64 éves asszony és 70 éves férje egy Győr melletti településre utaztak 2021 szeptemberében, úgy hogy az asszony vezetett. Megérkezésüket követően a férj kiszállt a járműből, a házba tartott, míg az asszony lassan, tolatva szeretett volna beállni az udvarra.

Az autó alá esett

Tolatás közben azonban közel került az út melletti tujasorhoz, és ellenkormányzással próbált attól eltávolodni, azonban így elütötte a jármű másik oldalán gyalogló férjét, aki az autó alá esett. A férj a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Vádat emeltek az asszony ellen

Az asszonnyal szemben az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat, és felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérte a bíróságtól, valamint indítványozta, hogy határozott időre tiltsák el a közúti járművek vezetésétől.

Kukásautó gázolt

2020 júniusában, Győrben az Eörsi Péter utcában, tolatás közben gázolt el egy embert a kukásautó. A baleset során az elgázolt nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tolatás közben gázolt Békésben

Tavaly októberben, a Békés megyei Gádoroson, a Szőlő utcában, egy szemétszállító teherautó tolatás közben elütötte az egyik rakodóját. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: illusztráció