Komolyzenei koncertet tartottak szombaton a Zala megyei Szentgyörgyvölgyön. Az eseményen ott volt Varga Judit és szerelme, az Állami Számvevőszék elnöke. A volt igazságügyminisztert új párjával, márciusban fotózták le egy budapesti luxushotelben, amint a bárban kézen fogva ülnek. 

Koncerten jártak 

Több ismert ember is megjelent a szlovén határ melletti 361 fős község református templomában szombaton. A hegedűkoncert előtt köszöntőt mondott Vigh László, a térség fideszes parlamenti képviselője. A koncerten ugyanis részt vett Varga Judit volt igazságügyi miniszter és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke is. Vargáék Vivaldi és Bach műveit hallgatták meg a templomban. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Januárban jelentek meg először

Az esemény után az országgyűlési képviselő egy csoportképet posztolt, amelyen Varga Judit mellett ott áll szereleme, Windisch László. Varga Juditot és Windischt Lászlót először egy január 4-ei zeneakadémiás koncerten vette észre együtt a Gulyáságyú Média. Az eseményről készült Facebook-galéria szerint egymás mellett ültek. A kép azonban márciusban már nem volt elérhető.

Hajdú Péterrel iszogattak? 

Márciusban, a 444.hu egyik olvasója fotózta le a párt az egyik budapesti luxushotel bárjában, ahol egymás kezét fogva társalogtak egy Hajdú Péterre hasonlító férfival. A műsorvezető azóta cáfolta, hogy ő ült volna Vargáékkal az Operaház melletti luxushotel bárjában. 

Magyar Péter Portugáliában nyaral 

Mindeközben Magyar Péter közösségi oldala szerint két kisebbik fiával, Lisszabonban nyaralt. A Tisza Párt alelnöke erről több fotót is nyilvánosságra hozott Facebook oldalán, később azonban a fiaival készült képeket eltávolította.

3 éve ment tönkre a kapcsolatuk

2021 februárjában derült ki, hogy az igazságügyi miniszter elválik a párjától. Varga Judit akkor a híresztelésekre reagálva csak annyit közölt, hogy semmilyen magánéleti kérdésre nem kívánnak válaszolni párjával. Magyar Péter állítása szerint akkor nem örültek a kormányban, hogy egy miniszterük házassága felbomlik, ezért többen is megpróbáltak nyomást gyakorolni rájuk, hogy béküljenek ki.

Hivatalosan is elváltak 

Magyar Péter nemrég a Partizánban azt mondta, hogy akkor sikerült rendezniük a kapcsolatukat. Végül 2023 márciusában hivatalos is elvált Varga Judit és Magyar Péter. Tavaly áprilisban pedig Magyar Péter már új párjával posztolt közös fotót Prágából, akivel azóta már szakított. 

Varga Judit a vasárnapi koncert fellépőjével beszélget

Forrás: Vigh László/Facebook

Magyar Péter jelentette be

Varga Judit és Magyar Péter 18 évvel a megismerkedésük után, 15 év házassággal a hátuk mögött, három közös gyermekük ellenére váltak el. Akkor Magyar Péter a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra ezt: „Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak” – írta a jó 40 percig nyilvánosan látható, majd privátra állított bejegyzésben, amiben a férfi jelezte, csakis a vidám pillanataikra emlékszik majd.

Windisch László pályája

Windisch László, Varga Judit új párja, volt a NAV-nál igazgatóhelyettesi pozícióban, majd 2011 januárjától a Nemzetgazdasági Minisztériumban dolgozott, ezt követte a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti alelnöki széke, volt a KSH kommunikációs igazgatóságot irányító elnökhelyettese, 2022 nyarán pedig az országgyűlés megválasztotta az Állami Számvevőszék elnökének. Az ÁSZ hivatalosan független szerv (az Országgyűlés pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve, tevékenysége minden más szervezettől független), amelynek kiemelt feladata, hogy a közpénzek felhasználását ellenőrizze. Egy ilyen szervnek minden pártot egyenlő mércével, részrehajlás nélkül kell ellenőriznie. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Kiemelt kép: Vigh László fideszes parlamenti képviselő, jobb szélén pedig Varga Judit és Windisch László – Forrás: Vigh László/Facebook