Nagyvázsonyban, a Kossuth Lajos utca és a Rákóczi utca kereszteződésében augusztus 1-jén este egy autó nem adta meg az elsőbbséget egy másik személyautónak és azzal összeütközött. A vétkes autós elmenekült. További közlekedési hírek a balatoni megyékből.

Nincs sérült

A vétlen autóban utazó két személy a balesetben nem sérült meg. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott az ütközést követően, autóját egy földút mentén a bozótosban hagyta.

Egy órát tudott bujkálni

A rendőrök adatgyűjtést egy órán belül megtalálták a balesetet okozó helyi férfit.

Részeg is volt

A szemmel láthatóan ittas vezető egy ingatlan hátsó kerítésén kimászva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől. Az elfogott 56 férfit megszondáztatták, részeg volt.

Eljárás indul ellene

Ellene cserbenhagyás vétség, illetve járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Három autó ütközött

Egy 31 éves sofőr 2020. november 3-án délután szenvedett közúti közlekedési balesetet Velence irányából Adony felé tartva a 6208-as számú úton, melynek során ő, valamint két éves utasa is könnyebben megsérült. A balesetben három autó összeütközött.

Bódult állapotban volt

A 31 éves Fejér megyei nő – aki részese volt a közlekedési szituációnak – nyugtatók hatása alatt vezette autóját, ezért őt mintavételre előállították. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nő a cselekmény időpontjában járművezetést hátrányosan befolyásoló, bódult állapotban volt.

Somogyban 8 esetben kellett lépni

Az elmúlt hétvégén 8 esetben gyanús sofőröket ellenőrzött a Somogy megyei rendőrség. Ellenük eljárást indítottak. Veszprém megyében egy hét alatt 69 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Közlekedési probléma az M7-esen

Az M7-es autópályán Baracska térségében, a Balaton felé vezető oldalon, egy korábban meghibásodott teherautó műszaki mentésének ideje alatt, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani 2021. augusztus 4-én 8 óra 30 perctől.